Takip Et

SON DAKİKA

Soğuk hava sanayi esnafının yüzünü güldürdü

27 Ocak 2022, Perşembe 15:21

     


Yurt genelinde soğuk giden hava koşulları birçok olumsuzluğa neden olsa da araçları için zamanında önlem almayan sürücülerin araçlarındaki arızalar nedeniyle sanayiye gitmesi Aydın'daki sanayi esnafının yüzünü güldürdü. Soğuk havada işlerinin arttığını ifade eden sanayi esnafı, antifiriz koymayan, doğru akü tercih etmeyen ve kış lastiği kullanmayan sürücülerin sık sık sanayiye geldiğini belirtti.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Soğuk havaya Aydın'da yaşayanlar kadar Aydın'daki araçlar da hazırlıksız yakalandı. Daha önceki yıllar Aydın'da havaların bu kadar soğuk olmaması nedeniyle araçlarına kar lastiği takmayanlar, antifiriz koymayanlar ve akülerinde sorun yaşayanlar sanayilerin yolunu tuttu. Motor arızasını gidermek, aküyü yenilemek ve kar lastiği takmak için çok sayıda sürücünün sanayiye geldiğini ve işlerin son günlerde çok iyi olduğunu dile getiren sanayi esnafı soğuk havanın işlerine olumlu yansıdığını söyledi. Hatta bazı esnaflar işe yetişemediğini, randevuyla müşteri kabul ettiğini belirtti.

Sanayideki ustalar, sürücüleri araçlarına antirifiz koymaları, doğru akü tercih etmeleri ve kış lastiği kullanmaları konusunda uyardı. (DUYGU DİLEK)


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler