Takip Et

SON DAKİKA

Başkan Mutlu güven tazeledi

27 Ocak 2022, Perşembe 23:41

     


Umurlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın seçimli Olağan Genel Kurulu’nda mevcut Başkan İle Kenan Afşar’ın listeleri yarıştı. 223 üyenin oyunu olan mevcut Başkan tekrar güven tazelerken, Kenan Afşar’ın listesi 85 oy alabildi.

Umurlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın seçimli Olağan Genel Kurulu, Şehit Mahir Yıldırım Konferans Salonu’nda yapıldı. Genel Kurula, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AYESOB) Başkanı Selahittin Çetindoğan’ın yanı sıra çok sayıda meslek odası başkanı ve Umurlulu esnaflar katıldı.

PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Genel Kurula Divan Başkanı olarak AYESOB Başkanı Selahittin Çetindoğan, Başkan Vekilliği’ne Aydın Tamirciler Odası Başkanı Hasan Eyefçi, Katip Üyeliğe de Umurlu Esnaf Odası’nın eski Başkanı Erdoğan Üncül seçildi. Divan teşekkülünün ardından genel kurulun gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Gündem maddelerinin tamamlanmasının ardından, 40 yılını dolduran 10 üye ile 2018’den buyana yönetimde görev yapan ve yeni listede yer almayan 6 kişiye plaket takdim edildi.

“4 YIL DAHA UMURLU ESNAFIMIZ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Yapılan seçimlerde 312 oy kullanıldı, Yapılan oy sayımında mevcut Başkan Cengiz Mutlu 223 üyenin oyunu alarak yeniden Umurlu Esnaf Odası Başkanı seçildi. Kenan Afşar’ın listesi ise, 85 oy alırken, 4 oy geçersiz sayıldı. Tekrar Başkanlığı seçilen Mutlu, 2018 yılından buyana görev yaptığını dile getirerek, “Görev süremizin yarısı, pandemi salgını ile mücadele ile geçti. İnşallah bu hastalıktan biran önce kurtuluruz. Bugüne kadar olduğu gibi 4 yıl daha Umurlu esnafımız için çalışacağız. Kongremize katılan bütün misafirlerimize ve odamız üyesi bütün üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

YENİ YÖNETİM

Başkan Cengiz Mutlu’nun yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: Gökalp Yaprak, Çetin Benli, Ahmet Ceylan, Altan Adlığ, Ferhat Aytun ve Tayfun Boz. Denetim Kurulu’nda ise, Mehmet Çalışır, Samet Yüz ve Mustafa Taş yer aldı. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler