Takip Et

SON DAKİKA

“Yayla yolu değil mahalle arası tuzlansın”

26 Ocak 2022, Çarşamba 15:54

     


Bozdoğan Güney Mahallesi’nde yaşayan Yaşar Nurcan, “Mahallemizde saat 14.00’te hava sıcaklığı eksi (-)11 derece. Belediye ekipleri mahalle arasında tuzlama yapmak yerine, kimsenin yaşamadığı Madran Yaylasının yolunu tuzluyor” dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Yurt genelinde olduğu gibi soğuk hava ve kar yağışı esareti, Aydın’ın yüksek kesimlerini etkisi altına altı. Aydın’da uzun yıllar sonra yaşanan soğuk hava nedeniyle hem ekipler hem de vatandaşlar zor anlar yaşıyor.

Bozdoğan’ın Güney Mahallesi’nde gündüz saatlerinde hava sıcaklığı –eksi 11 derece olarak ölçüldü. Soğuk hava nedeniyle mahalle içerisindeki yollar, adeta buz pistine dönüştü. Mahalle sakinlerinden Yaşar Nurca, “Yıllar sonra uzun süreli soğuk havanın etkisini yaşıyoruz. Mahalle içerisindeki buzlanmadan dolayı 2 ayrı araç kaza yaptı. Bozdoğan Belediyesi ekipleri halkın yaşadığı mahalle içlerinde tuzlama yapmak yerine, şuan domuzların dışında kimsenin yaşamadığı Madran Yaylası yollarını tuzluyor. Belediye ekiplerinden talebimiz mahalle içlerine de tuzlama yapmalarıdır” ifadelerini kullandı. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler