Takip Et

SON DAKİKA

"İddialı bir yönetim ile geliyoruz"

26 Ocak 2022, Çarşamba 11:46

     


Aydın Marangozlar Odası Başkan Adayı Ertan Kaya (49), mavi liste ile seçime hazır olduklarını belirterek, “Ekibimizi kurarken birinci önceliğimiz asil ve yedek şeklinde değil, 20 kişilik bir aile şeklinde oluşturduk” dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın Marangozlar Odası’nın 1 Şubat’ta yapılacak olan seçimli Olağan Genel Kurulu’nda aday olan Ertan Kaya, ‘Mavi’ sloganı ile oluşturduğu ekibi ile istişare toplantısı gerçekleştirdi. Efeler’de hizmet veren bir kafede yapılan toplantıda, Başkan Adayı ve ekibi, seçim stratejileri ile projelerini değerlendirdi.

“10 YILDIR ÇOK BÜYÜK SIKINTILAR YAŞANDIĞINI GÖRDÜK”

Mesleğine 7 yaşında başladığını ve çalıştığı işyerini ustasından devralarak 2000 yılından buyana da işletmecilik yaptığını belirten Ertan Kaya, 1 Şubat Salı günü yapılacak olan oda seçimine iddialı bir şekilde hazır olduklarını ifade etti. Daha önce Tuğlaspor Kulüp Başkanlığı, Maliye’de Tüketici Hakları Komisyon Üyeliği'nde bir dönem aldığını ve Aydın Adliyesi’nde 5 yıldır da bilirkişi olarak görev yaptığını dile getiren Kaya, “Mesleğimiz ile alakalı son 10 yıldır çok büyük sıkıntılar yaşandığını gördük. Arkadaşlarımızla, dostlarımızla yaptığımız istişarelerde Aydın Marangozlar Odası’nda daha güzel işlerin, daha iyi projelerin olması gerektiğini düşündüğümüzden dolayı aday olmaya karar verdik. Bu istişareler sonucu da göreve talip olduk” diye konuştu.

“BELKİ MARANGOZLAR ODASI’NDA BİR İLK OLACAK”

Genç ve dinamik bir ekip kurduklarını dile getiren Ertan Kaya, “Ekibimizi kurarken birinci önceliğimiz asil ve yedek şeklinde değil, 20 kişilik bir aile şeklinde oluşturduk. Belki Marangozlar Odası’nda bir ilk olacak ve ast-üst ayrımı yapan 20 kişilik kadro ile 4 yıl boyunca görev yapacağız. Arkadaşlarımızla bu bağlamda toplantılar yaptık. Sadece prosedür gereği 10 kişide imza yetkisi olacak ama Başkan’ın da, 20. sıradaki kişinin de söz hakkı aynı olacak. Asil ve yedek kavramı olmaksızın tamamen Aydın Marangozlar Odası üyelerinin çıkarları doğrultusunda çalışmak amacıyla büyük bir aile oluşturduk. İnşallah bu göreve de iyi işlere imza atmak için geliyoruz. Projesi olan, sosyal faaliyetleri çok olan, sosyal sorumluluk projelerinde de katkı sağlamayı hedeflediğimiz projelerimiz var. Bunları inşallah seçildiğimiz takdirde üyelerimizle yapacağımız toplantılarda kendilerini anlatıp hayata geçireceğiz. Artık Marangozlar Odası’nın profesyonel bir şekilde yönetilen ve sistemli bir şekilde herkesin daha rahat edebileceği bir hale getirmek istiyoruz. Ekip olarak biz artık seçime hazırız. 3 aydan buyana yapmış olduğumuz bütün istişareler doğrultusunda, oda üyelerimizin yüzde 80’ini ulaştık. Ulaşamadığımız üyelerimiz de var. Bu ulaşamamamızın nedeni de, seçim şartlarında eşit olarak hazırlanamıyoruz. Çünkü odadan üye listesini zor alıyoruz, telefon numaralarını alamıyoruz ve bu şekilde bile büyük bir başarı elde ettik. Ulaşamadığımız meslektaşlarımız üzülmesinler, kendilerinden de bu anlamda özür diliyoruz. Son güne kadar onları da ulaşmaya çalışacağız. Mavi liste ile girecek olduğumuz seçimi inşallah kazandıktan sonra bütün üyelerimize neler yapabileceğimizi ve gücümüzün ne olduğunu göstermiş olacağız” ifadelerini kullandı. (ORKİDE ÜLKER) 







 
Son Eklenen Haberler