Takip Et

SON DAKİKA

“2021 yılını değerlendirip 2022 hedeflerimizi planladık”

26 Ocak 2022, Çarşamba 17:39

     


Aydın’da hizmet veren Bulut AVM Toptan ve Perakende Şirketi, yönetimi ile personeli düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Firma sahibi Mukadder Bulut, “Personelimiz ile 2021 yılını değerlendirip 2022 yılı hedeflerimizi planladık. Geçen yılın en başarılı personeli seçilen arkadaşımızın da ödülünü takdim ettik” dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Efeler’de hizmet veren bir restoranda buluşan Bulut AVM Toptan ve Perakende Şirketi çalışanları ve yöneticileri, 2021 yılının yorgunluğunu attı.

2021 yılı genel değerlendirme ve 2022 yılı hedefleri gündemiyle ilgili de bir toplantı gerçekleştirdiklerini belirten firma sahibi Mukadder Bulut , şirketin başarılı bir yılı geride bıraktığını belirtti. Bulut, “Yaşanan dolar hareketliliği ve ekonomik çalkantıda sürecin başarılı şekilde yönettik. 50’yi aşan personel, 8 araç, toplamda 8 bin metrekare kapalı alanda ki toptan ve perakende mağazalarımızla bölgede etkili bir tedarikçi olduk. Hedefimiz, marka bir firma olarak sağlam adımlarla büyümek. Personelimiz ile 2021 yılını değerlendirip 2022 yılı hedeflerimizi planladık. Tüm ekibe başarılı çalışmaları için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yılın personeli olarak Toptan Gıda Çarşısı’ndaki Bulut AVM Toptan Mağazada şef olarak görev yapan Samet Keleş seçildi. Firma sahibi Mukadder Bulut, yılın birincisi seçilen Samet Keleş’e LCD Televizyon hediye etti. (ORKİDE ÜLKER)







 
Son Eklenen Haberler