Takip Et

SON DAKİKA

Pandemi stresini aileleriyle birlikte attılar

25 Ekim 2021, Pazartesi 11:35

     


Aydın Devlet Hastanesi Destek Hizmetleri personelleri pandemi sürecinde yoğun çalışmanın stresini, düzenlenen kahvaltı organizasyonunda aileleriyle hep beraber bir araya gelerek attı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde sağlık çalışanlarına moral ve pandemi stresini atabilmeleri için, Aydın Devlet Hastanesi Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü Nur Karagöz'ün organize ettiği kahvaltı organizasyonu düzenlendi. Efeler İlçesi Kızılcaköy Mahallesi’nde hizmet veren Kaan Bey Çiftliği Kahvaltı Bahçesinde düzenlenen organizasyona, Aydın İl Sağlık Müdürü Osman Açıkgöz, Aydın Devlet Hastanesi Başhekimi Mustafa Onur Türkkan ve Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü Nur Karagöz, hastane çalışanları ve aileleri katıldı.

Kamu hastanelerinde çalışan Destek Hizmetleri personeline moral ve motivasyon sağlamak adına bu organizasyonu Aydın Devlet Hastanesi ile başladıklarını belirten Aydın İl Sağlık Müdürü Osman Açıkgöz, “Yaklaşık 2 yıldır yaşanan bir pandemi süreci var. Bu süreçte kamu hastanelerimizde sağlık çalışanlarımız ile birlikte mücadele eden Destek Hizmetleri personelimizin gayretleri bizlere güç katıyor. Onların verdiği canla başla çalışması ve sağlık çalışanlarımızın mücadelesi, pandemi sürecinde başarı elde etmemizi sağladı. Aydın Devlet Hastanesi personelimiz ile başladığımız, moral ve motivasyon sağladığımız etkinliklerimiz diğer hastane çalışanları ile devam edecek” diye konuştu.

Aydın Devlet Hastanesi Başhekimi Mustafa Onur Türkkan ise, tüm çalışan personele ve pandemi sürecinde büyük fedakarlık yapan ailelerine teşekkür etti. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler