Takip Et

SON DAKİKA

Benim Dünyam Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin ilk karne töreni heyecanı

24 Ocak 2020, Cuma 14:41

     


Benim Dünyam Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencilerine ilk karne heyecanını yaşattı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Efeler Mimar Sinan Mahalllesi’nde Nisan ayında 0-6 yaş grubu öğrencilerine kapılarını açan Engin ve Nesrin Eroğlu’nun kurucusu olduğu Benim Dünyam Kreş ve Gündüz Bakımevi, 2019-2020 eğitim öğretim yılının ilk döneminde minik öğrencilerine karne heyecanı yaşattı.

KARNELER DAĞITILDI, HEDİYELER VERİLDİ

Kreşte gerçekleşen etkinlikte öğrencilere karneleri dağıtıldı, hediyeleri verildi. Velilere merakla bekledikleri bir dönemi kapsayan, çocuklarına dair unutulmaz bir hatıra olan, sadece kendi çocuğunun fotoğraf ve videosunu içeren flash bellekler hediye edildi. Benim Dünyam Kreş ve Gündüz Bakımevi kurucularından Nesrin Eroğlu, ilk karne töreninin kendilerini ve ekibini çok heyecanlandırdığını dile getirirken, “2004 yılından beri öğretmenlik yapıyorum. Neredeyse her yıl karne veriyor, her karne töreninde heyecanlanıyorum ama bu dönemki karne heyecanını tarif etmem imkansız. Çok heyecanlı ve mutluyuz. Kreşimize olan ilgi ve talep bizi çok mutlu ederken sorumluluğumuzu da artırıyor.” ifadelerini kullandı.

NEDEN “BENİM DÜNYAM”?

Açıldığı günden itibaren eğitimde açıklık, netlik ve şeffaflığı esas alarak fark yaratıp 0-6 yaş grubunda eğitime yön veren, ezberleri bozan, mutfağından her daim mis kokuları eksik olmayan, özverili ve güvenli bir kreş olan Benim Dünyam Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin çıkış noktası faydalı olabilmek. Anne ve babaların iş yerlerinde akıllarında çocuklarına dair soru işaretleri olmadan çalışsınlar diye neredeyse her şey düşünülmüş. Bu kurumda kalabalık ve uzman kadro, güler yüzlü personel, müzik, İngilizce, robotik kodlama, satranç, modern dans, tenis, yoga, jimnastik, orff, hareket eğitimi alanlarında branşına hakim öğretmenleri ve kurum psikologu bulunmaktadır. 2 bina ayrıcalığı ve yaklaşık 300 m2 bahçesi olan kreşin içi de dışı da göz doldurmaktadır.

“Benim Dünyam” isminin çıkış sebebini anlatan Eroğlu, “Çocukları çok seviyorum. 2 çocuk annesiyim, çocuklarımı “Benim Dünyam” yada “ Dünyam Benim” diyerek seviyorum. Çünkü doğar doğmaz dünyamız oluyorlar. Yedikleri, içtikleri, ilk kelimeleri, ilk emeklemeleri, ilk adımları, ilk hastalıkları, aşıları, kreşleri, okulları, geliş gidiş saatleri her şeyleri ile dünyamız oluyorlar. Kreşimizde bizim bir bebeğimiz ve onu da bir çocuğumuz gibi seviyoruz. O yüzden adını “Benim Dünyam” koymaya karar verdik.” dedi.

KURUMUMUZUN TEMEL İLKESİ : “ÇOCUK OLDUKLARINI UNUTMAMAK”

Temel ilkelerimizden bir tanesi çocuk olduklarını unutmamak diyen Eroğlu, “Çocuklar için en uygun ortamda yaş gruplarına göre en etkili oyunu veya etkinliği onların mutluluklarını esas alarak gerçekleştirmek. Çocuklar mutlu, güvenli ve sevgi dolu ortamlarda tüm yaratıcılıklarını sergiler ve öğrenmeleri daha iyi gerçekleşir. Misyonumuz “Çocuklarımızın 0-6 yaş dönemi çok önemlidir. Bu dönemde onlara en doğru iletişim ile kendilerinin keşfine rehber olma, ilgisini, yeteneklerini belirlemede yardımcı olma ve en önemlisi de mutlu çocuklar yetiştirerek geleceğe güzel hazırlamaktır.” İfadelerini kulandı. (BU BİR REKLAM HABERDİR)







 
Son Eklenen Haberler