Takip Et

SON DAKİKA

Başkanlar sözlerini yerine getirdi

24 Ocak 2020, Cuma 16:18

     


Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ve EYSİM Mİneral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir, Çine Kültür Derneği tarafından gerçekleştirilen 'Umudumuz Sanat' adlı gecede derneğin belirlemiş olduğu öğrencilere vermiş oldukları burs sözlerini yerine getirdi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Çine Kültür Derneği tarafından gerçekleştirilen 'Umudumuz Sanat' adlı gecede derneğin belirlemiş olduğu öğrencilere burs sözü veren Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ve EYSİM Mineral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir bu sözlerini yerine getirdi. Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer dernek tarafından belirlenen 4 öğrenciye bir yıl boyunca burs yardımında bulunurken, EYSİM Mineral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir ise yine derneğin belirlemiş olduğu bir öğrenciye 4 yıl boyunca burs yardımında bulundu. Çine Kültür Derneği Başkanı Mehmet Demir ve yönetim kurulu üyeleri Seval Yıldız, Olgun Başyiğit ve Ali Yıldız ve Ali Kafes ile birlikte Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ve EYSİM Mİneral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir'i makamında ziyaret etti.

"SAYIYI ARTIRMAK İSTİYORUZ"

Çine Kültür Derneği Başkanı Mehmet Demir, "Sayın Enver Bey ve Sayın Muhammet Bey'in yardımları sayesinde 5 öğrencimize burs imkanı sağladık. Allah razı olsun. Gelecek sene hayırsever vatandaşlarımızı çoğaltarak bu burs olanağını daha çok öğrencimize sağlamak istiyoruz" şeklinde konuştu. (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler