Takip Et

SON DAKİKA

“Sen misin bana rakip olan?”

18 Eylül 2021, Cumartesi 17:28

     


Deva Partisi Kuşadası İlçe Başkanı Behçet Alp’in oturduğu ev, bahçesinde bulunan kömürlüğün kaçak olduğu gerekçesiyle belediye ekiplerince mühürlendi. Başkan Alp, “Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel intikam duygularıyla hareket edip, ‘Sen misin bana rakip olan?’ diyerek herkesi sindirmeye, korkutmaya çalışıyor” dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Kuşadası Belediyesi ekipleri, Bayraklı Mahallesi Efe Konakları Sitesi’nde bulunan Deva Partisi Kuşadası İlçe Başkanı Behçet Alp’in evinin arka kısmında bulunan yaklaşık 4 metrekare kapalı alana sahip ve kömürlük olarak kullanılan plastik sundurmanın kaçak olduğu gerekçesiyle evin giriş kapısını mühürledi.

 

“KUŞADASI MAALESEF KARANLIK BİR DÖNEME GİRMİŞTİR”

 

2019 Yerel Seçimlerinde CHP Kuşadası Belediye Başkan Aday Adayı olan ve şuan Deva Partisi Kuşadası İlçe Başkanı olan Behçet Alp, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’in intikam duygularıyla hareket ettiğini belirtti. Günel’in ‘Sen misin bana rakip olan?’ diye düşündüğü ve rakip gördüğü herkesi sindirmeye çalıştığını belirten Başkan Alp, “Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’in talimatıyla evim haksız ve hukuka aykırı bir şekilde mühürlenmiştir. Kuşadası maalesef karanlık bir döneme girmiştir. Kuşadası’nı yöneten zihniyet kin, nefret ve intikam duygularıyla hareket etmektedir. Kendisinden olmayanlara makamını, kamu otoritesini kötüye kullanmak suretiyle yaşam hakkı tanımamakta, muhalefeti sindirmek için her yola başvurmaktadır. Kuşadası halkı bu şahsiyetin gerçek yüzünü görmüştür. Maske düşmüştür. Her şey bir kenara bu güzel İlçemizde önce huzur istiyoruz. Doğruları söylemekten, yanlışları dile getirmekten vazgeçmeyeceğiz. Korkmuyoruz, korkmayacağız” ifadelerini kullandı.

 

"KENDİSİYLE VE YALAN HABER YAPANLARLA YARGI ÖNÜNDE HESAPLAŞACAĞIZ"

 

Başkan Alp, oturduğu sitenin tamamında aynı yapılardan bulunmasına rağmen sadece kendisine işlem yapılmasının da hukuka aykırı olduğunu belirterek, "Oturduğum evin çevresindeki bütün evlerde, aynı şekilde sonradan eklenmiş, hatta bizim kömürlüğün daha büyükleri mevcut. Buna rağmen sadece bize işlem yapıldı. Sonradan yapılan plastikten yapılmış ve sökülebilir kömürlüğü mühürlemek yerine, benim ve ailemin yaşam alanı olan evimizin giriş kapısına mühür vuruldu. Ayrıca, işlem için gelen belediye personeline hakaret ve küfür ettiğim yönünde iftiraya maruz kaldım. Ben bir hukukçu olarak o personelin talimat ile geldiğini bilen ve hem terbiyem hem de mesleğim gereği böyle bir şey yapmam mümkün değil. Yapılan hukuksuz işlem ve iftira için suç duyurusunda bulundum. Başkan Günel beni sindiremez ve korkutamaz. Kendisiyle ve evimin kaçak olduğu yönünde haber yapanlarla yargı önünde hesaplaşacağız" açıklamasında bulundu. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler