Takip Et

SON DAKİKA

Bölge turizminin en büyük tedarikçisi; OLGAHAN KİMYA

9 Ağustos 2022, Salı 18:17

     


Temizlik ürün ve ekipmanları sektöründe Aydın ve Ege Bölgesi’ndeki hizmet ağını her geçen yıl genişleten Olgahan Kimya, bölge turizminin en büyük tedarikçilerinden biri oldu.

Temizlik ürün ve ekipmanları sektörünün önde gelen firması Olgahan Kimya, 200 metrekarelik satış mağazasında başladığı yolculuğuna, büyüyen pazar payıyla bugün ASTİM Organize Sanayi Bölgesi’nde 6 bin metrekarelik üretim ve depolama tesisinde devam ediyor. Türkiye genelinde 8 bayisi bulunan Olgahan Kimya, Aydın’ın tüm ilçeleri, çevre iller ve başta Ege Bölgesi olmak üzere Marmara ve Akdeniz Bölgesi’nde kurumsal firmaların, işletmelerin, kurum ve kuruluşların profesyonel temizlik ve hijyen ürünleri, temizlik ekipmanlarında çözüm ortağı oldu.

PERFEGO’DA TSE SÜRECİ BAŞLADI ÜRETİM KAPASİTESİ ARTTI

2015 yılında şirketleşen ve 2017 yılında değişen ortaklık yapısıyla Yasin Akın’ın sahibi olduğu Olgahan Kimya, 2022 yılında PERFEGO markası ile ürettiği kendi deterjanlarının gelişim sürecine ağırlık verdi. PERFEGO’nun kalite ve yeterlilik belgeleri ile ilgili Türk Standartları Enstitüsü (TSE) sürecini başlattıklarını açıklayan şirket sahibi Yasin Akın, “PERFEGO, fayans temizleyici, bulaşık deterjanı, yağ çözücü, yüzey temizleyici gibi ürünleriyle gerek ev dışı tüketimde, gerekse ev temizliğinde kalitesini kanıtlamış bir markamız. PERFEGO markamızın Ege ve Akdeniz Bölgesi’nde pazarını genişleterek, bu yıl üretim kapasitesini artırdık. TSE sürecinin ardından PERFEGO’yu tüm Türkiye’ye yaymayı hedefliyoruz” dedi.

Son yıllarda özellikle turizm sektöründe çok sayıda otel ve işletmenin temizlik ürün ve ekipmanlarındaki tercihi olduklarını ifade eden Olgahan Kimya işletmecisi Yasin Akın, Ege Bölgesi’nde pazar paylarını geçmiş yıllara oranla önemli derecede artırdıklarını söyledi.

KARCHER’DEN YENİ ÜRÜNLER

Sektördeki birçok önemli markanın Aydın ve Muğla bayisi olan Olgahan Kimya, KARCHER Ev ve Ev Dışı Profesyonel Temizlik Makinelerinin Aydın Bayisi olarak, en yeni temizlik makinelerini Aydınlılarla buluşturuyor. (ORKİDE ÜLKER) 







 
Son Eklenen Haberler