Takip Et

SON DAKİKA

Oktaylar Kreş ve Gündüz Bakımevi özgün öğretim modelleriyle eğitime damgasını vurdu

19 Ocak 2022, Çarşamba 12:59

     


Oktaylar Kreş ve Gündüz Bakımevi Kurum Koordinatörü Esma Turanlı, “Döneme geniş fiziki ortamı ve farklı eğitim modelleriyle damgasını vuran bir eğitim kurumu olduk. Yeni eğitim öğretim yılı için erken kayıt avantajları başlamıştır” dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

İlk yılları olmasına rağmen kalitesi ve farklı eğitim sistemiyle yoğun ilgiyle karşılaştıklarını söyleyen Oktaylar Kreş Ve Gündüz Bakımevi Kurum Koordinatörü Esma Turanlı, 2022-2023 eğitim öğretim sezonu erken kayıttaki indirimli ücretlerden ve uygun ödeme planlarından faydalanmak için tüm velilerini okullarına beklediklerini söyledi.

“ÇOCUKLARIMIZIN ÜZERİNDEKİ OLUMLU ETKİLERİNİ GÖRDÜKÇE MUTLU OLUYORUZ”

Kesinlikle bir kreşten daha fazlası olduğunu belirten Esma Turanlı, ‘’Okulumuzda atölye sınıfları, tema sınıfları, spor alanları ve açık hava sınıflarının yanı sıra 6500 m2 bahçe alanı ile çocuklarımıza doğa ile iç içe eğitim hizmeti sunuyoruz. Kurum olarak amacımız çocuklarımızın bilişsel sosyal fiziksel ve duygusal gelişimlerine en iyi şekilde katkıda bulunmaktadır. İlk dönemin sonuna geldik ve yapmış olduğumuz çalışmaların çocuklarımızın üzerindeki olumlu etkilerini gördükçe mutlu oluyoruz. Okulumuz yöneticileri ve öğretmenleri, velilerimizle aile ortamı kurmuştur. Güler yüzü ve samimiyeti kendimize ilke edinerek çok daha büyük ve güzel başarılara imza atacağız” diye konuştu.

“ERKEN ÇOCUKLUK DÖNEMİ EĞİTİMİ NEDEN ÖNEMLİDİR?”

Oktaylar Kreş Ve Gündüz Bakımevi Kurucusu Öğretim Görevlisi Hasan Can Oktaylar da, “Erken çocukluk dönemi eğitimi neden önemlidir? sorusu bana sıklıkla sorulur. 0-6 yaşlar çocuklukta zekanın gelişimi ve temel kişilik özelliklerinin kazanıldığı kritik evredir. Aynı zamanda yabancı dil öğreniminin, Fen Bilimleri (bilimsel süreç becerileri), matematiksel düşünme ve düşünme becerilerinin geliştirilmesi gereken bir dönemdir. Kurumumuzda tüm bu özelliklerin gelişimine yönelik özgün öğretim modelleri, bireysel özelliklerde göz önünde bulundurularak uygulanmaktadır” ifadelerine yer verdi. (ORKİDE ÜLKER) 







 
Son Eklenen Haberler