Takip Et

SON DAKİKA

Aydın’ın LGS şampiyonlarından İl Milli Eğitim Müdürüne ziyaret

1 Temmuz 2022, Cuma 16:36

     


Aydın’ın Liselere Geçiş Sistemi (LGS) Türkiye Şampiyonları, İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş’u ziyaret etti.

Türkiye genelinde 05 Haziran 2022 tarihinde 8.sınıf öğrencileri için gerçekleştirilen LGS sınavında tüm soruları doğru cevaplayarak 500 tam puan alan Aydın’ın eğitimdeki gururu Söke Kocagözoğlu Ortaokulu’ndan Hakkı Yağız Baz, Kuyucak Atatürk Ortaokulu’ndan Enes Doğanlı ve Efeler Özel Oktaylar Eğitim Kurumları’ndan Kerem Kılcı, İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş’u ziyaret ederek sevinçlerini paylaştı.

Sınav sonuçlarına göre Türkiye genelinde 48 ilde 193 öğrencinin 500 tam puan aldığı sınavda Türkiye birinciliği ile bizleri gururlandıran öğrencilerimiz; ilçe yöneticileri, okul idarecileri ve aileleri ile birlikte yaptıkları ziyarette başarı öykülerini ve gelecekteki hedeflerini İl Milli Eğitim Müdürü Okumuş' a aktardı. Düzenli ve sistemli çalışma, okul öğretmenlerinin desteği ve rehberliği ile ayrıca 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE Birimi organizasyonu ile il genelinde 8’inci ve 12’inci sınıflar için uygulanan "Aydın Kazanım İzleme Projesi" (AKİS) ile başarıyı yakaladığını belirten öğrenciler, aynı zamanda özellikle sosyal ve kültürel faaliyetlerden taviz vermeden başarıyı yakaladıkları ifade etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Okumuş, öğrencilerimizle gurur duyduğunu ifade etti ve Türkiye Şampiyonu öğrencileri, öğretmenleri ve ailelerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi. (HAZEL BAYIK) 







 
Son Eklenen Haberler