Cumhuriyet Halk Partisi’nin 22. Olağan Kurultayı’nda CHP Efeler İlçe Kadın Kolları Başkanı Özlem Ekiz, Genel Başkan Özgür Özel’in listesinde yer alarak Parti Meclisi yedek üyeliğine seçildi. Ekiz konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaparak, mücadeleye devam edeceğiz mesajı verdi.
CHP'nin 22. Olağan Kurultayı’nda CHP Efeler İlçe Kadın Kolları Başkanı Özlem Ekiz, Genel Başkan Özgür Özel’in listesinde yer alarak Parti Meclisi yedek üyeliğine seçildi. Ekiz konu ile ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunarak hem teşekkürlerini iletti hem de kararlılık mesajı verdi.
Başkan Ekiz, seçilmesinin ardından yaptığı açıklamada, “Darbeye ve kayyıma hayır! şiarıyla gerçekleştirilen 22. Olağan Kurultay’ımızda CHP Parti Meclisi yedek üyesi olarak seçilmiş bulunmaktayım. Listede şahsıma yer veren, umudun ve mücadelenin lideri Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel’e teşekkür ediyorum. Ayrıca her zaman desteklerini hissettiğimiz ve azmiyle bizlere örnek olan Kadın Kolları Genel Başkanımız Asu Kaya’ya teşekkür ediyorum. Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara taşımak için her daim mücadeleye devam edeceğiz. Yaşasın Cumhuriyet, Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi" dedi. (İREM DELİCE)