Takip Et

SON DAKİKA

Madran ve Gökbel dağlarına giriş ve çıkışlar yasaklandı

30 Haziran 2022, Perşembe 11:35

     


Aydın Valiliği, geçen yıl yaşanan orman yangınlarının tekrarlanmaması ve üzücü olayların yaşanmaması için Madran ve Gökbel dağlarındaki çam ormanlıklarına giriş ve çıkışların yasak olduğunu duyurdu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Hava sıcaklıklarının artmaya başlaması ve son olarak Marmaris’te yaşanan orman yangınının ardından, Aydın Valiliği bir genelge ile çam ormanlarının bulunduğu alanlara girişlerin bir süreliğine yasak olduğunu açıkladı.

“SÜREKLİ KONTROL VE DENETİMLERE DEVAM EDİLECEKTİR”

Vatandaşların cezai yaptırım ile karşılaşmaması adına Aydın Valiliği’nden yapılan açıklamada; “Orman yangınları ile mücadele kapsamında gerek havadan İHA’lar ile gerekse karadan komando ve Jandarma birlikleri ile sürekli kontrol ve denetimlere devam edilecektir. Geçtiğimiz dönem yaşanan üzücü orman yangınlarına sebebiyet vermemek için halkımızın duyarlı olması, anız, bahçe temizliği, piknik ve benzeri sebeplerle ateş yakılmaması önem arz etmektedir. Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması maksadıyla her türlü suçla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir” ifadeleri yer aldı. (SELİME AYDEMİR) 







 
Son Eklenen Haberler