Takip Et

SON DAKİKA

“Beni ve mahalle halkımı çok mutlu etti”

11 Ağustos 2022, Perşembe 17:55

     


Çine Sarıoğlu Mahallesi Muhtarı Mustafa Tozar, geçtiğimiz günlerde göreve başlayan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Binay Erkun’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Muhtar Tozar, “Mahallemde doğup büyüyen birisinin bu göreve getirilmesi beni ve mahalle halkımı çok mutlu etti” dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Çine Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü görevine Sarıoğlu Mahallesi’nde doğup büyüyen Binay Erkun atanmıştı. Müdür Binay Erkun’a, Muhtar Mustafa Tozar hayırlı olsun ziyareti bulunurken, mahalle halkının da selamlarını iletti.

Muhtar Tozar ayrıca, “Mahallemde doğup büyüyen birisinin bu göreve getirilmesi beni ve mahalle halkımı çok mutlu etti. Yeni görevinizde başarılar diliyorum” dedi.

Memleketi Çine’de böylesi bir göreve getirilmesinden mutlu olduğunu belirten Binay Erkun da, “Bizler birer idareciyiz ve görevimizi en iyi şekilde yapmakla mükellefiz. Ülkemizin her köşesi bizim ve severek görevimizi yerine getiririz. Tabii ki memleketimde önemli bir göreve getirilmem, benim sorumluluğumu bir kat daha artırıyor. Verilen bu görevi en iyi şekilde yerine getirmek için çalışacağız” ifadelerini kullandı ve Muhtar Mustafa Tozar’a nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler