Aydın’ın Bozdoğan ilçesine bağlı Yazıkent Mahallesi’nde TOKİ tarafından inşa edilecek 69 sosyal konutun temeli atıldı. Çalışmalar hızla ilerlerken, proje tamamlanmasıyla birlikte bölgenin konut ihtiyacına büyük katkı sağlaması bekleniyor.
Bozdoğan’ın Yazıkent Mahallesi’nde uzun süredir beklenen TOKİ konut projesi başladı. Türkiye genelinde yürütülen sosyal konut atağının bir parçası olarak hayata geçirilen projede, geçtiğimiz haftalarda tamamlanan ihale sürecinin ardından iş makineleri sahaya indi.
Proje kapsamında 69 konutun inşasıyla birlikte, mahallede uzun yıllardır dile getirilen barınma ihtiyacına kalıcı bir çözüm hedefleniyor. TOKİ tarafından yürütülen bu proje yalnızca konut üretimiyle sınırlı kalmayacak; altyapı, çevre düzenlemesi ve sosyal donatı alanları da planın bir parçası olacak.
AK Parti Bozdoğan İlçe Başkanı Hüseyin Çelebi, proje başlangıcını duyurduğu sosyal medya paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Yazıkent Mahallemizde TOKİ inşaatı başlamıştır. Yazıkent’imize hayırlı olsun. Yaparsa AK Parti yapar” dedi. (İREM DELİCE)