Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde "kasten yaralama" suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırılan muhtarın tutuklandığı öğrenildi.
2022 yılında karıştığı bir olaydan dolayı mahkeme süreci devam eden ve 2024 yılında Bozdoğan Güney Mahallesi Muhtarı olarak seçilen Baki Güney'in, bugün İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince gözaltına alındığı belirtildi. Hakkında verilen 4 yıl 2 aylık mahkeme kararının istinaftan döndüğü öğrenilen Muhtar Güney'in, gözaltı işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı kaydedildi.
Evli ve 4 çocuk babası olan Muhtar Baki Güney'in tutuklanasının ardından yerine azalardan mı yeni muhtar belirleneceği yoksa yeni seçim kararı mı alınacağı ise henüz netlik kazanmadı. (ERDAL AYDIN)