AyFm 100.5

Düzenlemeler

2025-09-30 08:16:00

Eski bakan Aydın’da eğitim toplantısına katıldı

Eski Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Aydın’da gerçekleştirilen Eğitime Destek Platformu Eylül ayı İl Koordinasyon Toplantısı’na katıldı. 

Eski Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Aydın’a gelerek DSİ 21. Bölge Müdürlüğü’nde düzenlenen Aydın Eğitime Destek Platformu Eylül ayı İl Koordinasyon Toplantısı’na katıldı. 

Toplantıya, Aydın Valisi Yakup Canbolat, AK Parti Aydın milletvekilleri Mustafa Savaş ve Ömer Özmen, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, AK Parti İl Başkanı Mehmet Erdem, çeşitli kurum müdürleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri de katılım sağladı.

Toplantı süresince, Aydın’da yürütülen eğitim çalışmaları ve önümüzdeki dönemde hayata geçirilmesi planlanan projeler detaylı şekilde ele alındı. 

ADÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, üniversitenin sahip olduğu bilimsel bilgi birikimi ve akademik kapasitenin, eğitim alanındaki her türlü projeye destek sunmaya hazır olduğunu belirtti. Kent, kurumlar arası iş birliğinin öğrenciler ve toplum için kalıcı faydalar yaratacağını ifade ederek, eğitime destek çalışmalarının önemini bir kez daha gündeme taşıdı. (İREM DELİCE)