Aydın Galatasaray taraftarlar Derneği, Galatasaray taraftarlarını heyecanlandıracak özel bir organizasyona imza atıyor. Sarı-kırmızılı kulübün 2025 sezonunda kazandığı 25'inci Süper Lig Şampiyonluk Kupası ile Ziraat Türkiye Kupası, Aydın’da taraftarlarla buluşacak.
Dernek Başkanı Fevzi Eryalçın, yaptığı açıklamada, “Galatasaray’ın 2025 Süper Lig Şampiyonluk Kupası ile Ziraat Türkiye Kupası, Aydın’a geliyor. 8 Temmuz Pazartesi akşamı saat 20.00’de Aydın-Muğla Karayolu üzerindeki Bonheur’da düzenleyeceğimiz etkinlikte tüm Galatasaraylı taraftarlarımızı aramızda görmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.
Aydın’daki Galatasaray camiasının yoğun ilgi göstermesi beklenen etkinlikte, kupalar sergilenecek ve katılımcılar bu anlamlı anı fotoğraflarla ölümsüzleştirme fırsatı yakalayacak. Renkli görüntülere sahne olması beklenen geceye çok sayıda taraftarın katılması bekleniyor. (SELİME AYDEMİR)