Takip Et

“Aydın’ı da, İzmir’i de AK Parti belediyeciliği ile tanıştıracağız”

16 Mayıs 2022, Pazartesi 16:06

     


AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Ege Bölge Koordinatörü AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle, AK Parti Aydın İl Başkanlığını ziyaret etti. Sosyal politikalar hakkında bir eğitimi de içeren ziyarette konuşan Bekle, “Aydın’ı da, İzmir’i de AK Parti Belediyeciliği ile tanıştıracağız” dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Katılımları için gelenlere teşekkür eden Ak Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen’in ardından konuşma yapan AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle, “Bugün önce Söke’de Kemalpaşa Mahallesinde güzel bir kahvaltı yaptık. Hemen ardından şehit ailelerimizi ve hastalarımızı ziyaret ettik. Bizi burada, kendi evimizdeymiş gibi hissettirdiler. Sosyal Politikalar Başkanımızın öncülüğünde, ilçelerimizde ‘Yeni İlçe Sosyal Politika Anlayışımızı’ sizlerle istişare etmek istedik. Sizlerin sahada yaşadığı sorunları dinlemek ve önümüzdeki günlerde oluşturacağımız politikaları da sizlere gelen dertlerle ilgili, genel merkezimizde nasıl bir irade ortaya koyabileceğimizin istişaresini yapacağız. Bu arada ben de Söke Kemalpaşalıyım. O yüzden bu benim için küçük bir sıla-i rahim oldu” dedi.

“EN BÜYÜK ZENGİNLİK KAYNAĞI İNSANIDIR”

İzmir ve Aydın ile ilgili değerlendirmeler yapan AK Parti İzmir Milletvekili Bekle, “İzmir bir liman şehri ve bir liman şehri olmanın tüm özelliklerini taşıyor. Aydın’da aynı şekilde. Ege’yi bir bütün olarak düşünüyoruz. Her iki ilimiz de gerçekten çok zengin. Ama bana göre en büyük zenginlik kaynağı insanıdır. Misafirperver, samimi insanıdır. İzmir’de de Aydın’da da, Ege’nin her yerinde bizim insanımız” diye konuştu.

“SALGIN DÖNEMİNDE DAHİ SOKAKTAYDIK”

Yaklaşan seçim ile ilgili de açıklamalarda bulunan Bekle, “Tüm teşkilatlarımız ile beraber 2023 zaferinden sonra başta Aydın’ın 17 ilçesi ve büyükşehir olmak üzere tüm belediyelerimizi AK Parti Belediyeciliğimiz ile tanıştıracağız. Bunun sinyallerini de sahada gece gündüz çalışan teşkilat mensuplarının, kadın kollarımızın, gençlik kollarımızın, ana kadememiz, mahalle başkanlarımızın yaptığı çalışmaların yaptığı ve yapacağı çalışmaların neticesinde olacağının da bilincindeyiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 20 yılı aşkın bir süredir buradayız. Milletimiz boşuna ‘Nereden nereye’ demedi. Bundan sonraki süreçte de önce 2023’de, sorunları çöze çöze ilerleyeceğiz. Toplumda ne olursa olsun, salgın döneminde dahi sokaktaydık. Bundan sonra da yine sokakta, milletimizle, gönül gönüle olacağız. Aydın’ı da, İzmir’i de AK Parti Belediyeciliği ile tanıştıracağız” ifadelerini kullandı. (DUYGU DİLEK)


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler