Takip Et

SON DAKİKA

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Aydın’a geliyor

1 Temmuz 2022, Cuma 15:04

     


Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, partisinin 1.Olağan Genel Kurulu ve İl Başkanlığı Hizmet Binası açılışı için Pazar günü Aydın’a gelecek. Zafer Partisi Aydın İl Başkanı Ercan Arslan, “Bu kutlu mücadelenin Aydın’daki kurucuları biz Zafer Partililer olarak çalışmalarımızı belirli bir noktaya getirip 1. Olağan kongremizi 3 Temmuz günü yapacağız. Bu kongremize tüm Aydınlılara davet ediyorum” dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Zafer Partisi Aydın İl Başkanı Ercan Arslan, Genel Başkan Ümit Özdağ’ı Aydın’da ağırlayacak olmanın mutluluğu içerisinde olduklarını ifade etti.

“TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİ FİKRİYATI BİZİM HER ZAMAN KURTARICIMIZ OLMUŞTUR”

Başkanı Arslan, Genel Başkan Özdağ’ın Aydın ziyaretini şu ifadelerle değerlendirdi:

“Zafer Partisi Aydın İl Başkanlığı olarak 3 Temmuz Pazar günü çok büyük heyecan içerisinde Genel Başkanımız Prof. Dr. Ümit Özdağ beyi Kuvayı Milliyenin başkenti Aydın’da ağırlamak üzere hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Herkesin bildiği üzere Anadolu’da başımız sıkıştığında anda, işler kötüye gitmeye başladığında, insanlarımızın sofrasındaki yemekler azaldığında Türk Milliyetçiliği fikriyatı bizim her zaman kurtarıcımız olmuştur. Yine başımız her dara sıkıştığında Türk Milliyetçiliği fikriyatından bir lider doğmuştur. Bugün de yine başımızın sıkıştığı ülkemizde yeni lideri Ümit Özdağ, Türk millet adına ve 10 milyon sığınmacıların da ülkelerine gönderilip Türk milletinin rahatlaması için çalışmalarını ülke genelinde sürdürürken, Türk milleti olarak kurtarıcı sıfatı şeklinde bir mücadele başlatmıştır. Bu mücadelenin Aydın’daki kurucuları biz Zafer Partililer olarak çalışmalarımızı belirli bir noktaya getirip 1. Olağan kongremizi 3 Temmuz günü yapacağız. Bu kongremize tüm Aydınlılara davet ediyorum. Kongremiz Genel Başkanımızın katılımlarıyla yapılacak. Genel Başkanımız Aydın’da bir dizi programlar yapacak. Bu programların başında çok önem verdiğimiz Aydın’ın yerel kanalı tvDEN’de Kriz Masası Programına konuk olacak. Saat 17.30’da başlayacak olan 45 dakikadan oluşan 2 bölümde, 90 dakika boyunca görüş ve düşüncelerini halka iletecek. Programlar kapsamında saat 13:30’da Ataya Saygı kapsamında Atatürk Kent Meydanı’nda çelenk sunumu yapacağız, hep birlikte Şehitler Anıtı ziyareti yapacağız. Oradan Yörük Ali Efe Anıtını ziyaret edeceğiz. Cemevi ziyaretimiz olacak. Daha sonra parti binamızın açılışına geleceğiz. Parti binamızın açılışında basın toplantımızı yaptıktan sonra Hidayet sayın Kültür Merkezi Kongre Salonu’nda Aydın 1. Olağan Kongremizi gerçekleştireceğiz ve orada Genel Başkanımız Türkiye gündemine dair çok önemli açıklamalarda bulunacak. Tüm Aydın halkımızı Ata’ya saygı çelenk sunum mitingimize, 1. Olağan Genel Kurulumuza kongremize davet ediyorum.” (HAZEL BAYIK) 


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler