Takip Et

SON DAKİKA

Uyuşturucu sevkiyatına geçit vermediler

19 Ağustos 2022, Cuma 15:35

     


Aydın Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde yapılan uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan zanlı, tutuklanarak cezaevine sevk edildi.

Şehirler arasında uyuşturucu sevkiyatı yapılacağı ihbarı üzerine harekete geçen Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Efeler’de bulunan Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda, uyuşturucu sevkiyatı yaptığı belirlenen Haşim Ç. İsimli zanlı 35 gram sentetik kannobinoit maddesi ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, tutuklanarak cezaevine sevk edildi.

Öte yandan, aynı saatlerde Efeler Ata Mahallesi'nde bir ikamete baskın düzenleyen Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yapılan arama sonucunda evin terasında 6 adet dişi Hint keneviri, 30 gram esrar ve iki adet hassas terazi ele geçirdi. Uyuşturucu madde ile diğer malzemelere el konulurken, S.M.K. isimli kişi gözaltına alındı. Daha sonra mahkemeye sevk edilen S.M.K., Adli Kontrol Şartı ile serbest bırakıldı. (HABER MERKEZİ)







 
Son Eklenen Haberler