Takip Et

SON DAKİKA

Mucize kedi Kaptan Paşa çalındıktan 9 yıl sonra feribotla evine döndü

12 Mayıs 2021, Çarşamba 16:24

     


Çanakkale Bozcaada’da yaşayan emekli hostes Canan Topçuoğlu’nun 9 yıl önce çalınan Kaptan Paşa adlı kedisi geçen onca yılın ardından feribotla adaya dönerek evine geldi. Kaptan Paşa’nın daha önce de iki kez çalındığı ve birinde yine gemiye binip evine döndüğü belirtildi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Çanakkale Bozcaada’da yaşayan emekli hostes Canan Topçuoğlu’nun Facebook hesabından yaptığı, “2012 yılında kaybolan kedim Kaptan Paşa 9 yıl sonra geri döndü, çok mutluyum” şeklindeki açıklaması, yüzlerce takipçisinde büyük sevinç yarattı.

Topçuoğlu’nun paylaşımına gelen yorumlarda Kaptan Paşa’nın 9 yıl sonra geri dönmesi mucize olarak değerlendirilirken, Canan Hanım, bir takipçisinin, “Kaptan Paşa tanıdı mı seni?” şeklindeki sorusunu, “Tanımaz mı, delirdi sevinçten hiç evden çıkmıyor, bütün gün sarılıp öpüyor” şeklinde yanıtladı.

ÖZAL’IN UÇUŞ EKİBİNDEYDİ

Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın uçuş ekibinde de görev yapan emekli hostes Canan Topçuoğlu’na annesinden yadigar kalan Kaptan Paşa isimli kedi, 2 kez çalınıp eve dönmesinin ardından 9 yıl önce tekrar çalınarak Büyükada dışına kaçırıldı. Kedisinin çalınmasıyla büyük üzüntü yaşayan Canan Topçuoğlu, 9 yılın ardından dün sabah kapıyı açtığında karşısında Kaptan Paşa’yı görünce büyük şaşkınlık ve mutluluk yaşadı. Bu gelişmeyi sosyal medyadan arkadaşlarıyla paylaşan Canan Topçuoğlu’nun sevinci tüm takipçileri tarafından paylaşıldı.

"BÜTÜN GÜN SARILIP ÖPÜYOR"

Canan Topçuoğlu ve takipçileri bu mutluluk veren gelişmeyi,”İnanilmaz bir mucize” olarak değerlendirdi. Kimi arkadaşları Canan Hanım’a, “Sarıp sarmala, hasret gider, anacığından yadigara” diye seslenirken, Topçuoğlu, “Daha önce de 2 kere çaldılar. Ada dışına götürmüşler, 1 sene sonra gemiden indi geldi, 2012 den sonra çok bekledim, gelmedi. Şimdi geri geldi ve çok güzel bakılmış” diye yazdı. Canan Topçuoğlu yorumlara verdiği yanıtların birinde, “O kadar sevindim ki, evden hiç çıkmıyor, sürekli bana sarılıyor. Bütün gün sarılıp öpüyor” cevabını verdi. (HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler