Takip Et

SON DAKİKA

Polis babasını öldürüp intihar etti

11 Şubat 2016, Perşembe 23:41

     


Karabük'ün Yenice İlçesi'nde 23 yaşındaki Ercan Koz, para vermediği için tartıştığı polis memuru olan babası  46 yaşındaki Recep Koz'u tabanca ile öldürdü. Kaçarken iki kişiyi yaralayan Ercan Koz, yakalanacağını anlayınca aynı tabancayı başına dayayarak ateşledi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ)

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi Perşembe Beldesi'nde oturan ve psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen Ercan Koz, Karabük'ün Yenice İlçesi'nde oturan 17 yıllık polis memuru olan babası Recep Koz'un Atatürk Mahallesi'ndeki evine gitti. Ercan Koz, İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde gece görev yapan babası Recep Koz'dan iddiaya göre para istedi. Polis Recep Koz, para vermeyince tartışma çıktı. Ercan Koz, babasının tabancasını alarak ateş etti. Karın ve göğüs bölümüne 3 kurşun isabet eden Recep Koz, hayatını kaybetti.

TAKSİCİYİ VE ARACINA ÇARPTIĞI SÜRÜCÜYÜ YARALADI

Ercan Koz, evden çıkıp havaya 2 el daha ateş ederek kaçtı. Ercan Koz, kaçarken Zonguldak'ın Gökçebey İlçesi'nde bir taksiye binerek Perşembe'deki evine gitmek istedi. Belde girişinde önlem alan jandarma ekibini gören Ercan Koz, taksi sürücüsüne ateş etti. Yaralanan sürücü 40 yaşındaki Sedat Demirbaş'ı araçtan atan Ercan Koz, 67 T 6013 plakalı taksiyle kaçmaya devam etti. Ercan Koz, Elvanpazarcık Beldesi'nde hızla ilerlerken bir otomobile çarptı. Tartıştığı araç sürücüsü Osman Aktaş'a da ateş edip omzundan yaralayan Koz, Zonguldak'a kaçtı.

YAKALANACAĞINI ANLAYINCA İNTİHARA KALKTI

Ercan Koz, Çaydamar Mahallesi'nde önlem alan polisin 'dur' ihtarına uymadı. Şehir girişindeki tren geçidinden geçen yük treni nedeniyle yan yola sapıp çıkmaz sokağa giren Ercan Koz'un kullandığı taksi, yol kenarındaki telefon direğine çarparak durdu. Polis ekiplerine de ateş açan Ercan Koz, yakalanacağını anlayınca aynı tabancayı başına dayayarak ateşledi.

Ağır yaralanan Ercan Koz, kaldırıldığı Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne tedaviye alındı ancak kurtarılamadı. Yaralanan diğer 2 sürücüden Sedat Demirbaş'ın da durumunun ağır olduğu, diğer sürücü Osman Aktaş'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

KREDİ ÇEKİP OĞLUNA TAKSİ ALMIŞ

Polis memuru Recep Koz'un, 6 ay önce bankadan kredi çekerek oğlu Ercan Koz'a taksi aldığı, ancak Ercan Koz'un taksi ile düzenli çalışmadığı ve sürekli babasıyla tartıştığı ileri sürüldü.

Oğlu tarafından öldürülen polis Recep Koz'un eşi Gülhan ve diğer oğlu Emrah'ın da İstanbul'da çalıştığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. 







 
Son Eklenen Haberler