Takip Et

/>

SON DAKİKA

Yenipazar'da bayram coşkusu

29 Ekim 2023, Pazar 14:16

     


Cumhuriyet'in 100. yıl dönümü tüm Türkiye’de olduğu gibi Aydın'ın Sakin Şehri Yenipazar’da coşkuyla kutlandı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Yenipazar Turgut Özal Parkı’nda Çelenk sunma töreniyle başlayan Cumhuriyetimizin 100. yıl etkinlikleri Fener Alayı halk yürüyüşü ve Yenipazar Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları Ekibinin gösterisi ve Efeler Belediyesi Kent orkestrası halk konseri ve havayi fişek gösterisi ile son buldu.Sakin şehir Yenipazar' da Cumhuriyetin 100.yıl etkinlikleri tüm Türkiye'ye de olduğu gibi Yenipazar'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla ile başladı. Cumhuriyet Bayramı kutlama törenleri, okulların hazırladığı çeşitli gösteriler ilgiyle izlendi ve büyük alkış aldı.

Yenipazar Kaymakamı Şule Demirtaş ve Belediye Başkanı Yüsran Erden halkın bayramını kutladılar. Yenipazar Kaymakamı Şule Demirtaş yaptığı konuşmasında her sayfası kahramanlık destanlarıyla dolu büyük bir zaferle sonuçlanmıştır.Bu büyük zafer'in sonrasında kahramanlarımız tarafından bizlere geçmişimize grurla geleceğimize güvenle bakmamızı sağlayan Cumhuriyet armağan edilmiştir bu duygularla başta tüm ulusumuzun ve siz sevgili Yenipazarlı hemşerilerimin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını en samimi duygularımla kutlarken Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına saygıyla anıyor siz sevgili Yenipazarlı hemşerilerim Bayramınız kutlu olsun diye konuştu.

Yenipazar’daki 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına İlçe Kaymakamı Şule Demirtaş, Belediye Başkanı Yüsran Erden , İlçe Emniyet Amiri Hacı Ali Katman, Jandarma Komutanı Mustafa Özaslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayşe Acar, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Törende okullarında çeşitli sempozyumlarda dereceye giren öğrencilerin ödülleri protokol üyeleri tarafından verilmesinin ardından kutlamalar kamu kurumu esnafların ve çiftçilerin araçlarıyla katıldığı kortej geçişi ile son buldu. (SERKAN SARAÇOĞLU) 







 
Son Eklenen Haberler