Takip Et

/>

SON DAKİKA

Yenipazar'da Milli Birlik Günü kutlandı

16 Temmuz 2023, Pazar 11:46
Son güncelleme: 16 Temmuz 2023, Pazar 11:46

     


Sakin şehir Yenipazar'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında gündüz Yenipazar ' da yaşayan Şehit yakınları ve Gaziler ziyaret edildi . Kaymakam Şule Demirtaş ve beraberindeki protokol üyeleri sırasıyla Gazi Cüneyt Sözen, Mizre Timurtaş, Ali Çırakoğlu ve Şehit anneleri Şerife Aybar, ve Dudu Alkan'ı evlerinde ziyaret edip hayır dualarını aldılar mezarlık ziyaretlerinde ilçe müftülüğü tarafından Kur'an Kerim okunup hep birlikte dua edildi.

Akşam Yenipazar Turgut Özal Parkı’ndaki ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününün 7.yıl devriyesi nedeniyle vatandaşlar elleri de Türk bayraklarıyla meydana inerek yürüyüş gerçekleştirildi ve programda hain darbe girişimini bir kere daha lanetleyerek hep bir ağızdan Ne Mutlu Türküm diyerek sokakları inlettiler. Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe müdürlüğünce katılımcılara çeşitleri ikramlarda bulunuldu. Yenipazar'daki anma programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayarak günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Yenipazar Kaymakamı Şule Demirtaş ve Belediye Başkanı Yüsran Erden yaptı.

Yenipazar’da hain darbe girişiminin yıl dönümünde Mehter marşlarının çaldığı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde zeybek ve mehteran gösterisi yapıldı. Okullarda derece yapan öğrencilere protokol üyeleri tarafından çeşitli hediyeler verildi Hazırlanan slayt gösterisiyle darbe girişiminde yaşananlar aktarıldı. Geç saatlere kadar demokrasi nöbeti tutularak Kur’an-ı Kerim okundu. Yenipazar’daki programa Kaymakam Şule Demirtaş, Belediye Başkanı Yüsran Erden, Daire Amirleri ve Kurum müdürleri Siyasi Parti İlçe Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sivil Toplum örgütleri Temsilcileri, Oda Başkanları Muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. (SERKAN SARAÇOĞLU) 







 
Son Eklenen Haberler