Takip Et

SON DAKİKA

Ahmet EREN

Didim Belediyespor coşuyor, Didimliler bakıyor!...

27 Kasım 2015, Cuma

     

Bölgesel Amatör Lig müsabakaları, oynanan 8'nci hafta karşılaşmaları ile devam etti.

7 günde 3 resmi karşılaşma oynayan BAL 10. Grup takımlarından Didim Belediyespor ekibi, bu üç karşılaşmadan toplam 9 puanı hanesini yazdırdı. Evinde Denizli temsilcileri Kale Belediyespor ve Sarayköyspor maçlarını kazanan Didim, geçtiğimiz Pazar günü de deplasmanda Muğla temsilcisi Ortaca Belediyespor'a konuk oldu.

Ortaca deplasmanında Didim Belediyespor Başkanı Bedri Altıntaş, ailesiyle birlikte maçı izlerken, Genel Kaptan Evren Ermurat ve Spor Koordinatörü Serhan Seven de takımını yalnız bırakmadı.

Teknik Direktör Ayhan Yıldız, Sarayköyspor karşısında çıkardığı ilk on biri bozmadan Ortaca Ahmet Ateş Stadı'nda sahaya sürdü.

Ortaca Belediyespor karşılaşmasında oyunu üstün tutan taraf Didim Belediyespor oldu. Son sırada 3 puanla zor günler geçiren Siyah-Beyaz'lı Ortaca Belediyespor, rakip Didim Belediyespor karşısında eksik futbolcularına rağmen yenmek için uğraştı. Ancak 90 dakika boyunca vasat oyunu ile sahada bir varlık gösteremedi. Didim Belediyespor, ilk yarıda golü buluncaya kadar rakibini tartmaya çalıştı. Oyunu eline alan Mavi-Beyazlılar'da Ahmet Can'ın korner atışında topa iyi yükselen Mustafa takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi. Bu skor aynı zamanda ilk yarının skoru oldu. İkinci 45 dakikasında Ortaca Belediyespor oyunda denge kurmaya çalıştı. Bunda da başarılı oldu. Didim ceza sahası içinde oluşan karambol de topu son dokunan 35 numaralı Kemal, Ortaca takımına beraberliği getirdi: 1-1

Beraberliği yakalayan Ortaca Belediyespor, ataklarını Didim kalesinde oyun anlayışını geliştirse de Didim'in savunma oyuncuları Yalçın, Ünal ve Kaptan Gökhan ile buna izin vermedi.

Ardından Didim'in 2'nci golü geldi. Sağ taraftan yapılan atakta en son topla buluşan Mustafa Fehmi'nin enfes şutunda top Ortaca kalesinin 90'nına takıldı: 1-2.

Karşılaşmanın son 15 dakika evresinde Didim Belediyespor takımı, Rıza Bulut ve İskender ile sağlı ve sollu ataklarıyla rakip tarafından faullere maruz kaldı. Albatrosların sahada basmadık yer bırakmayan Ahmet Can, güzel bir frikik atışında topu Ortaca filelerine gönderen isim oldu: 1-3

Ortaca Ahmet Ateş stadında oynanan karşılaşmada skorun 3-1 biteceği sanıldığı anlarda uzatmalarda Ortaca Belediyespor bulduğu penaltı atışını Soner ile gole çevirdi ve skoru 2-3'e getirdi.

Sonuç olarak, Ortaca deplasmanından 3-2'lik skorla dönen Didim Belediyespor camiası, bu sonuçla puanını 15'e çıkardı. Lig sıralamasında lider Muğlaspor'un ardından 2'nci sıraya yerleşti.

Aydın temsilcileri Kuşadasıspor ve Sökespor ekipleri kendi evlerinde oynadıkları karşılaşmaları 3 puan ile kapatırken, bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde Didim Belediyespor, komşu Kuşadası'nı konuk edecek. Bu karşılaşma her iki takım içinde çok önemli. Didim Belediyespor şayet 3 puan ile Kuşadası önünde fire vermeden geçerse, ilerleyen haftalar için ligde büyük yol almış olacak.

Kuşadasıspor ise bu karşılaşmadan galip gelmek isteyecek, ancak iki takımın son halini Didim Atatürk Stadı'nda 90 dakika sonunda görmüş olacağız.

Haydi DİDİMLİLER...

Didim Belediyespor, bu sezonda ligde ilk sıralara oynamasına rağmen Didim kentinde oturan Didim'in maçlarına gelen sporseverlerin dışında bir Allah'ın kulu gelip de bu sahada ne oluyor diye düşünmüyor...

Didim gençliği zaten bir avuç. Gerisi internet salonlarında ve sokaklarda turluyor.

Halbuki Söke ve Kuşadası'nın genç taraftarlarını izleyince insan ister istemez soruyor...

"DİDİM GENÇLİĞİ nerede?" diye.

Dileğimiz, bu kentin spora ve futbol oyununa bakış açısının değişmesidir.

Pazar günü oynanacak Kuşadasıspor karşılaşmasında Didim Belediyespor camiasına üstün başarılar diliyoruz. İnşallah gülen taraf Albatros'lar olur.

Didim'i küçük gören ayağını denk alsın. Çok acayip bir takım vallaha!..



Yazarın Tüm Yazıları

BAŞARIYA ALKIŞ TUTALIM, KARANLIĞI DA AYDINLATALIM...

24 Eylül 2017, Pazar

Didim Belediyespor’da neler oluyor!

3 Temmuz 2017, Pazartesi

The End / Son

19 Mayıs 2016, Perşembe

Doğukan Sal çocuk aşk olsun…

5 Mart 2016, Cumartesi

Didim Belediyespor'a güven

13 Şubat 2016, Cumartesi

Mücadeleye devam..

5 Şubat 2016, Cuma

Didim Belediyespor coşuyor, Didimliler bakıyor!...

27 Kasım 2015, Cuma

Didim'in başarısına sahip çıkılmalı

21 Kasım 2015, Cumartesi

Haydi hayırlısı diyelim...

30 Temmuz 2015, Perşembe

BAL'da perde kapandı

1 Mayıs 2015, Cuma

Albatros'un kanadı kırık...

26 Şubat 2015, Perşembe

Tatsız tuzsuz 3 puan

20 Şubat 2015, Cuma

İşte hendek, işte deve

12 Şubat 2015, Perşembe

One Minute Didim...

6 Şubat 2015, Cuma

Çan esti, Didim kesti...

4 Şubat 2015, Çarşamba

Didim Belediyespor attı, Erdekspor baktı

30 Ocak 2015, Cuma

Görünen köy kılavuz istemez...

22 Ocak 2015, Perşembe

Türk Antrenörü Allah'a Emanet...

14 Ocak 2015, Çarşamba

BAL'da kış molası

9 Ocak 2015, Cuma

Didim Belediyespor'un yıldızları coşuyor..

18 Aralık 2014, Perşembe

Evdeki hesap, sahaya yansımadı

11 Aralık 2014, Perşembe

Gittik-gördük-yendik...

3 Aralık 2014, Çarşamba

Didim Belediyespor'a sahip çıkmalıyız..

26 Kasım 2014, Çarşamba