Takip Et

SON DAKİKA

Ahmet EREN

Albatros'un kanadı kırık...

26 Şubat 2015, Perşembe

     

301 maden işçimizin maden ocağında yaşadığı üzücü olay sonucu vefat ettiği kömür diyarı Soma'daydık.

Somaspor, Bölgesel Amatör Lig 8. Grup'ta sezon başında şampiyonluğun en büyük adayı diye kara tahtaya yazılmıştı. Maçın devre arasında görüştüğüm Sayın Sinan Vardar kulüp başkanlığında çok, hem de ne çok paralar harcamışlar.

Ancak evdeki hesap çarşıya uymadı.

Didim Belediyespor'un Robinsonu Kulüp Başkanı Bedri Altıntaş da takımını her maçta olduğu gibi bu maçta da yalnız bırakmadı. Maçı Sinan Vardar ile birlikte Soma'ya gelen Trabzonlu Teknik Direktör Giray Bulak'ta 90 dakika takip etti.

***

Buruk bir kent olan Soma'da insanlar işsiz ve güçsüz, kendi halinde nefes alıyor. Lüks araçların oto galerilerde sıralandığını gözlemledik. Gazeteci yol arkadaşım Ediz Verdioğlu ile birlikte 2011 yılından itibaren yaklaşık 4 sezondur Didim Belediyespor'u deplasmanlı Bölgesel Amatör Ligi'nde hem içeride, hem deplasmanda sağlığımız elverdiğince yanında oluyoruz. İllere, ilçelere ve beldelere Didim Seyahat kaptanımız Süleyman Kılınç abimizle yol alıyoruz. Bundan önceki yönetimlerde olduğu gibi bugün de Başkan Bedri Altıntaş'ın davetlisi ile Albatrosların başarılı sezonlarına tanık oluyoruz. Serhan Seven, takımın girdisi ve çıktısını maddi ve manevi yönden deftere bir bir yazıyor. Herkes Serhan Seven gibi olsa Didim'in kasası altın dolar...

***

Ev sahibi Somaspor, ilk devrede iki önemli gol pozisyonunda Selim Şahin ve Ersin Aksaç ile devreyi 2-0 önde bitirdi. İlk 45 dakikada Soma kalesi Albatroslar Mehmet Emin Gülgü ile Rıza Bulut ikilisine geçit vermedi. Sağdan Ziya Ayaz ve Gökhan Bulut ile soldan da Kadir Atkın ve Ahmet Can Bulut ceza sahası dışında rakiple mücadele etti.

İkinci devre oyuna sonradan dahil olan Hakan Çorlak'ın orta sahayı toparlamasıyla Soma kalesinde gol arandı. Kadir Atkın'ın ceza sahası içinde düşürülmesi pozisyonunda maçın orta hakemi Can Cengiz, penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını gole çeviren Rıza Bulut durumu 2-1'e getirdi.

Bu golün ardından Albatroslar kalan sürede en az beraberliğe yakalamak için var gücünü ortaya koysa da bunda başarılı olamadı. Maçın uzatma dakikalarında Somaspor'dan Levent Aktuğ'un attığı golle Didim Belediyespor sahadan 3-1 mağlup olarak ayrıldı. Mavi-Beyazlılar, Somaspor karşısında diri olmasına rağmen, ceza sahası içindeki hataları neticesinde rakibe 3 puanı hediye etmiş oldu.

Bu neticede 19 hafta sonunda Didim Belediyespor ikinci mağlubiyetini aldı. Aydın temsilcileri İncirliova Belediyespor evinde İzmir Atillaspor'a son dakikada yediği golle yenildi. Bozdoğan Belediyespor da Karabigaspor'a deplasmanda 3-0 mağlup olarak, puan kaybeden son ekip oldu. Albatroslar, Pazar günü Didim'de İzmir temsilcisi Narlıdere'yi konuk edecek.



Yazarın Tüm Yazıları

BAŞARIYA ALKIŞ TUTALIM, KARANLIĞI DA AYDINLATALIM...

24 Eylül 2017, Pazar

Didim Belediyespor’da neler oluyor!

3 Temmuz 2017, Pazartesi

The End / Son

19 Mayıs 2016, Perşembe

Doğukan Sal çocuk aşk olsun…

5 Mart 2016, Cumartesi

Didim Belediyespor'a güven

13 Şubat 2016, Cumartesi

Mücadeleye devam..

5 Şubat 2016, Cuma

Didim Belediyespor coşuyor, Didimliler bakıyor!...

27 Kasım 2015, Cuma

Didim'in başarısına sahip çıkılmalı

21 Kasım 2015, Cumartesi

Haydi hayırlısı diyelim...

30 Temmuz 2015, Perşembe

BAL'da perde kapandı

1 Mayıs 2015, Cuma

Albatros'un kanadı kırık...

26 Şubat 2015, Perşembe

Tatsız tuzsuz 3 puan

20 Şubat 2015, Cuma

İşte hendek, işte deve

12 Şubat 2015, Perşembe

One Minute Didim...

6 Şubat 2015, Cuma

Çan esti, Didim kesti...

4 Şubat 2015, Çarşamba

Didim Belediyespor attı, Erdekspor baktı

30 Ocak 2015, Cuma

Görünen köy kılavuz istemez...

22 Ocak 2015, Perşembe

Türk Antrenörü Allah'a Emanet...

14 Ocak 2015, Çarşamba

BAL'da kış molası

9 Ocak 2015, Cuma

Didim Belediyespor'un yıldızları coşuyor..

18 Aralık 2014, Perşembe

Evdeki hesap, sahaya yansımadı

11 Aralık 2014, Perşembe

Gittik-gördük-yendik...

3 Aralık 2014, Çarşamba

Didim Belediyespor'a sahip çıkmalıyız..

26 Kasım 2014, Çarşamba