Takip Et

SON DAKİKA

Ahmet EREN

Çan esti, Didim kesti...

4 Şubat 2015, Çarşamba

     

Ahmet Can Bulut attığı frikik gol ile Albatroslara "Can" vermeye devam ediyor.

16. hafta sonunda Bölgesel Amatör Lig 8. Grup'taki Aydın temsilcisi Didim Belediyespor, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlerken, deplasmanda Yeni Çanspor'u 1-0'la geçti.

Bozdoğan Belediyespor da evinde oynadığı Somaspor karşılaşmasından 3 puan alarak güldü. İncirliovaspor ise, evinde Manisa Büyükşehir Belediyespor'a mağlup olmaktan kurtulamadı.

31 Ocak Cumartesi günü Çan'a gelen Didim Belediyespor'u ter idmanı için oynayacağı stattan zorla çıkarmaya çalışan Çanspor tesis müdürünün misafirperverliğine eyvallah diyoruz. Aynı şekilde Çanspor soyunma odasında Didim Belediyespor'un ilk 11 fotoğrafını duvara asanlar ne derecede başarılı oldular?

Çanakkale temsilcisi Yeni Çanspor evinde oynadığı Didim Belediyespor karşılaşmasından 1-0 yenik ayrıldı. Yeni Çanspor, Didimli 5 numara formasını giyen Burçin Görgen'i kafaya takarak oyuna başladı.

Burçin Görgen hırslı ve fizik yapısı güçlü olan futbolcumuz ve yenilgiyi pes etmeyenlerden biri olduğunu biliyoruz.

Geri dörtlümüzde takım için canını, dişini ortaya koyan Burçin Görgen ile birlikte Salih Kılavuz, Mustafa Kurcan ve Ünal Erkeç rakip forvetlerin baş belası olmaya devam ediyor.

Yeni Çanspor karşılaşması şiddetli rüzgarın etkisi altında oynandı. Her iki takımda bir o kaleden, bir o kaleye top atışıyla sona eriyordu. İlk yarıda Mehmet Emin Gülgü ve Rıza Bulut'un Yeni Çanspor ceza sahası içinde yakaladığı gol fırsatlarını değerlendiremedi.

Rüzgara karşı ilk 45 dakikada rakibinin gol atmasına mani olmaya çalışan Albatroslar, bunda oldukça başarılı oldu. Burçin Görgen'i oyundan attırmak için her yolu deneyen Yeni Çanspor futbolcuları, bunda başarılı olamadı. Yaptıkları her hareket kendi aleyhlerine oldu.

İkinci 45 dakikada rüzgarı arkasına alan Albatroslar, maçı kendi lehine döndürmesini bildi. Ahmet Can Bulut'un ceza sahasının sağ ön tarafından kullandığı muhteşem frikikten bulduğu gol, Didim Belediyespor'a can verdi. 1993 doğumlu Ahmet Can Bulut, takımın bel kemiği olmaya devam ediyor. Oyun anlayışında Gökhan Bulut ve Ziya Ayaz da orta sahada ellerinden gelen tüm çabayı sarf ediyorlar.

4-4-2 düzeninde ileride Didim'İn gol ayakları Mehmet Emin Gülgü ve Rıza Bulut, Yeni Çanspor karşılaşmasında tabelaya adlarını yazdıramadı. Son olarak Didim Belediyespor kalesini ikinci yarıda koruyan Yaşar Keleş, gün geçtikçe tecrübesini konuşturmaya başladı.

Oyuna sonradan giren Muhammed Sumaila'nın şutu direkten geri döndü. Yeni transfer Bakan Caz'ın henüz hazır olmadığı görünürken, diğer bir yeni transfer Kadir Atkın'ı henüz sahada göremedik. Kadir Atkın, Yeni Çanspor karşılaşmasında çift sarıdan kırmızı kart gören Ünal Erkeç'in yerine Manisa deplasmanında en büyük koz olacaktır.

Yeni Çanspor deplasmanında alınan 3 altın puan ile evine dönen Albatrosların, 17. haftada deplasmandaki Manisa Büyükşehir Belediyespor karşılaşması hayati önem taşıyor.

Didim Belediyespor ekibine Manisa karşısında üstün başarılar diliyorum.

İyi bir netice ile döneceğine inanıyorum.

Çünkü adsız kahramanlar, Didim'de tarih yazmaya devam edeceklerdir.



Yazarın Tüm Yazıları

BAŞARIYA ALKIŞ TUTALIM, KARANLIĞI DA AYDINLATALIM...

24 Eylül 2017, Pazar

Didim Belediyespor’da neler oluyor!

3 Temmuz 2017, Pazartesi

The End / Son

19 Mayıs 2016, Perşembe

Doğukan Sal çocuk aşk olsun…

5 Mart 2016, Cumartesi

Didim Belediyespor'a güven

13 Şubat 2016, Cumartesi

Mücadeleye devam..

5 Şubat 2016, Cuma

Didim Belediyespor coşuyor, Didimliler bakıyor!...

27 Kasım 2015, Cuma

Didim'in başarısına sahip çıkılmalı

21 Kasım 2015, Cumartesi

Haydi hayırlısı diyelim...

30 Temmuz 2015, Perşembe

BAL'da perde kapandı

1 Mayıs 2015, Cuma

Albatros'un kanadı kırık...

26 Şubat 2015, Perşembe

Tatsız tuzsuz 3 puan

20 Şubat 2015, Cuma

İşte hendek, işte deve

12 Şubat 2015, Perşembe

One Minute Didim...

6 Şubat 2015, Cuma

Çan esti, Didim kesti...

4 Şubat 2015, Çarşamba

Didim Belediyespor attı, Erdekspor baktı

30 Ocak 2015, Cuma

Görünen köy kılavuz istemez...

22 Ocak 2015, Perşembe

Türk Antrenörü Allah'a Emanet...

14 Ocak 2015, Çarşamba

BAL'da kış molası

9 Ocak 2015, Cuma

Didim Belediyespor'un yıldızları coşuyor..

18 Aralık 2014, Perşembe

Evdeki hesap, sahaya yansımadı

11 Aralık 2014, Perşembe

Gittik-gördük-yendik...

3 Aralık 2014, Çarşamba

Didim Belediyespor'a sahip çıkmalıyız..

26 Kasım 2014, Çarşamba