Takip Et

SON DAKİKA

Ahmet ÇELİK

GÖZÜMÜZ 'AYDIN'

22 Ekim 2017, Pazar

     

Aydınspor 1923' ün Çorum Bld.spor maçını Tv DEN canlı yayınında yorumlarken ve geçen hafta ki Denge gazetesinde ki yazımda 'Bu takım iyi top oynuyor, alınan mağlubiyete aldanmayın' demiştim. Nitekim Aydınspor 1923 beni yanıltmadı ve 12 maçtır sahasında maç kaybetmeyen Elaziz Bld.spor'u deplasmanda mağlup etmeyi başardı.

Gözlemlediğimiz kadarıyla takımın tek eksiği bir arada az oynamış oyuncu topluluğu ve fizik kondisyon problemiydi. Bu sıkıntılarda artık çözülmeye başladı. Takımda taşlar her geçen hafta daha da oturuyor. Ve oturacakta. Bu takıma inanalım bu hocaya güvenelim. Çorum maçından sonra sözüm onlara taraftarlarımız hocaya tepki verdiler. Bu takımın problemi teknik anlamda değil. Emin olun ki hocayı göndermek hiç bir şeye çözüm getirmez. Her geçen hafta daha iyi olacağız. Üzerine koyacağız. Sezon başında yaşadığımız sıkıntılar çabuk unutulmuş belli ki.

Nazilli bld. spor ilk hafta aldığı galibiyetten sonra aldığı istikrarsız sonuçlarla alt sıralara demir atmıştı. Son olarak iç saha da Kırklarelispor'a 2 -1 kaybeden Naz naz da yönetim Fatih hocanın görevine son verdi. Haklı bir karar olduğunu düşünüyorum. Kırklareli maçında takımda adeta bir tükenmişlik sendromu vardı. Rakibine baskı kuramayan, sürekli uzun toplarla sonuca gitmeye çalışan bunda da başarısız olan, dönen topların hiç birini alamayan, savruk bir orta saha ve defans hattı olan, B planı olmayan bir takım vardı saha da. tabi taraftar da haklı olarak isyan etti bu duruma. Yeni gelecek hocaya şimdiden başarılar diliyorum. İşi çok zor olacak çünkü, kafa olarak yorgun ve lige erken havlu atmış bu oyuncu grubunu toplamak kolay olmayacaktır. Siyah incilerin bir an evvel toparlanarak tren kaçmadan ilk istasyonda binmeleri ve hızla yol almaları gerekiyor ki; yukarıda ki takımlar Üsküdar'ı geçmemiş olsun.

Son olarak geçen hafta kalp krizi geçiren Aydın Esnafgücüspor antrenörü Erman Kırmızı hocamıza Allah'tan şifalar diliyorum. Geçmiş olsun hocam. 



Yazarın Tüm Yazıları

Aydınlı antrenörleri duyan var mı?

22 Kasım 2017, Çarşamba

Ne zaman futboldan zevk alırız?

12 Kasım 2017, Pazar

GÖZÜMÜZ 'AYDIN'

22 Ekim 2017, Pazar

'66' VEYA '23' YOK. 'AYDIN' VAR

14 Ekim 2017, Cumartesi

NEREDE BU AYDIN'LILAR?

8 Ekim 2017, Pazar

DAİMA İLERİ BAKACAĞIZ

1 Ekim 2017, Pazar

FUTBOLDA BAŞARIYA VE ŞAMPİYONLUĞA ENDEKSLİ BİR MİLLET MİYİZ?

22 Eylül 2017, Cuma

TEBRİK VE TEŞEKKÜRLER

16 Eylül 2017, Cumartesi

BİR SEVİNÇ BİR HÜZÜN

9 Eylül 2017, Cumartesi

"Sabır Yılı Başlıyor"

26 Ağustos 2017, Cumartesi

Spordan

20 Ağustos 2017, Pazar

AYDIN OLARAK TÜRK FUTBOLUNUN NERESİNDEYİZ

12 Ağustos 2017, Cumartesi