Takip Et

SON DAKİKA

Ahmet ÇELİK

Ne zaman futboldan zevk alırız?

12 Kasım 2017, Pazar

     

Son yıllarda liglerimizde seyirci sayısı giderek azaldı. Tribünler boş,oynanan futbol tat vermiyor, tribün olayları bitmiyor..Peki tüm futbol camiası üzerine düşeni yapıyor mu? Mesela biz taraftarlar.

Maçlara ekmek içinde ses bombası, meşale değil; takımımızın kaşkollarıyla gittiğimiz zaman. Rakip takıma pet şişe, cep telefonu atarak değil ıslıklarımızla oyunlarını bozduğumuz zaman. Takımımız yenildiğinde yuhalamakla değil tribünlere çağırıp alkışladığımız zaman. Rakip takım taraftarına küfrederek değil, onlara hoş geldiniz diyebildiğimiz zaman. maç öncesi şehir içinde sağa sola zarar vererek değil, takımımıza desteklerle marşlar eşliğinde kol kola yürüdüğümüz zaman. Çocuklarımızı, kardeşlerimizi, eşimizi, anamızı, babamızı rahatça tribünlere getirebildiğimiz zaman. Futboldan çok güzel dostluklar, farklı şehirlerde kardeşler edinebildiğimiz zaman. Transfer olduğu gün omuzlara çıkardığımız oyuncuları giderken de omuzlara alıp o oyuncuyu o şehire bir ömür boyu kazandırabildiğimiz zaman. Deneyelim ne kaybederiz?

Futbol sevgisinin statlarda kazanıldığı, ailece maçlara gidildiği, küfürsüz, barış ortamında, tribünlerin eski yıllarda olduğu olduğu gibi yine dolu dolu olduğu sezonlar için haydi ilk adımı biz atalım. Belki futbol tekrar zevkli hale gelir ne dersiniz? 



Yazarın Tüm Yazıları

Aydınlı antrenörleri duyan var mı?

22 Kasım 2017, Çarşamba

Ne zaman futboldan zevk alırız?

12 Kasım 2017, Pazar

GÖZÜMÜZ 'AYDIN'

22 Ekim 2017, Pazar

'66' VEYA '23' YOK. 'AYDIN' VAR

14 Ekim 2017, Cumartesi

NEREDE BU AYDIN'LILAR?

8 Ekim 2017, Pazar

DAİMA İLERİ BAKACAĞIZ

1 Ekim 2017, Pazar

FUTBOLDA BAŞARIYA VE ŞAMPİYONLUĞA ENDEKSLİ BİR MİLLET MİYİZ?

22 Eylül 2017, Cuma

TEBRİK VE TEŞEKKÜRLER

16 Eylül 2017, Cumartesi

BİR SEVİNÇ BİR HÜZÜN

9 Eylül 2017, Cumartesi

"Sabır Yılı Başlıyor"

26 Ağustos 2017, Cumartesi

Spordan

20 Ağustos 2017, Pazar

AYDIN OLARAK TÜRK FUTBOLUNUN NERESİNDEYİZ

12 Ağustos 2017, Cumartesi