Takip Et

SON DAKİKA

Ahmet ÇELİK

BİR SEVİNÇ BİR HÜZÜN

9 Eylül 2017, Cumartesi

     

Aydın'ın profesyonel liglerde ki iki temsilcisi sezonu açtılar. TFF 3.Lig 3.grupta ki temsilcimiz Aydınspor 1923 sezonu Şanlıurfa'da Karaköprü bld.spor maçıyla açtı. Gençlerden kurulu kadrosuyla mücadele eden Aydın ekibi ilk yarı rakibine direnmesine karşın ikinci yarı da erken çözülerek 3 gollü mağlubiyet aldı.

Hafta içi mesaisinde ise Ziraat Türkiye kupası 2.tur mücadelesinde Aydınspor 1923, Muğlaspor'un konuğu oldu. Rakibiyle başa baş oynamasına karşın tecrübesizliğinin kurbanı olan genç oyuncular ilk yarı da gelen tek golle rakibine teslim oldu. Şimdi gelelim sonuçlara. Şaşırdık mı? hayır. Bekliyor muyduk bu yenilgileri? Evet. Geçen hafta ki yazımda belirttiğim gibi ne oyuncuların suçu var ne de teknik heyetin. Takımı bu hale getirmekte kimin emeği varsa umarım bir nebze olsun vicdan azabı çekiyordur. .

Geçen hafta TV'DEN in de canlı yayınladığı maçta 2.lig Beyaz Grup'taki temsilcimiz Nazilli Belediyespor, Kahramanmaraşspor'u ağırladı. Bizde maçı stadda takip ettik. Nazilli Belediyespor iyi bir takım kurmuş. Daha kadroya girecek olan oyuncularda var. Maça Nazilli takımı ön bölge de yoğun presle başladı. Rakibini sahasına hapsetti. Nitekim bu atakların sonucunda kazandığı penaltı golüyle öne geçmesini bildi .Nazilli, sıcağında etkisiyle 2.yarı da kendi yarı sahasına çekildi. Maraş takımı rakibini hapsetse de Nazilli kalesinde tehlike oluşturabilecek atak yapamadı. Hava sıcaklığı oyunun temposunun düşmesinde çok etkili oldu. Nazilli Belediyespor rölanti bir oyun ve tek golle 3 puan almasını bildi ve taraftarının da önünde sezona 3 puanla başladı. Tebrikler siyah inciler..

Geçen haftalarda ki yazımda stadlarımızın ne kadar bakımsız olduğunda bahsetmiştim. Söke şehir stadyumuna yapılacak düzenlemeler için AK parti Aydın Milletvekili sayın Abdurrahman ÖZ devreye girmiş.Tüm tribün koltukları da yenilenecekmiş.Teşekkürler sayın VEKİLİM ...

Tüm takımlarımıza gelecek maçlarında başarılar dilerim



Yazarın Tüm Yazıları

Aydınlı antrenörleri duyan var mı?

22 Kasım 2017, Çarşamba

Ne zaman futboldan zevk alırız?

12 Kasım 2017, Pazar

GÖZÜMÜZ 'AYDIN'

22 Ekim 2017, Pazar

'66' VEYA '23' YOK. 'AYDIN' VAR

14 Ekim 2017, Cumartesi

NEREDE BU AYDIN'LILAR?

8 Ekim 2017, Pazar

DAİMA İLERİ BAKACAĞIZ

1 Ekim 2017, Pazar

FUTBOLDA BAŞARIYA VE ŞAMPİYONLUĞA ENDEKSLİ BİR MİLLET MİYİZ?

22 Eylül 2017, Cuma

TEBRİK VE TEŞEKKÜRLER

16 Eylül 2017, Cumartesi

BİR SEVİNÇ BİR HÜZÜN

9 Eylül 2017, Cumartesi

"Sabır Yılı Başlıyor"

26 Ağustos 2017, Cumartesi

Spordan

20 Ağustos 2017, Pazar

AYDIN OLARAK TÜRK FUTBOLUNUN NERESİNDEYİZ

12 Ağustos 2017, Cumartesi