Takip Et

SON DAKİKA

Atçalı şehidin ismi okula verildi

22 Aralık 2023, Cuma 18:44

     


Aydın’ın Sultanhisar ilçesine bağlı Atça Mahallesi’ndeki İmam Hatip Ortaokuluna Şehit Uzman Çavuş Şükrü Öksüz’ün ismi verildi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

23 Aralık 1999 yılında Bingül’ün Genç ilçesinde şehit düşen Uzman Çavuş Şükrü Öksüz’ün ismi ölümsüzleştirildi. Atça Mahallesindeki İmam Hatip Ortaokulunda düzenlenen törenle Şehit Öksüz bir kez daha yad edildi. Düzenlenen törene; Sultanhisar Kaymakamı Bahadır Güneş, Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, İl Jandarma Personel müdürü Ast.Kd.Başçavuş Oktay Demir, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Hünük, Sultanhisar Bölük Komutanı Ast.Kd.Başçavuş Bekir Göçmen, Sultanhisar İlçe Emniyet Amiri İbrahim Yörük, İlçe Milli Eğitim Müdürü Melik Çolak, il ve ilçe protokol üyeleri, daire amirleri ve müdürleri ile Şehit Uzman Çavuş Şükrü Öksüz’ün annesi Sabahat Öksüz ve şehidin kız kardeşleri katıldı.

Okulun konferans salonunda düzenlenen ilk tören saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının söylenmesi ile başladı. İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Oktay Gür, okul ve Uzman Çavuş Şükrü Öksüz’ün şehadeti hakkında bilgilendirmede bulundu. Kur’an-ı Kerim tilaveti ve öğrencilerin şiir okumasının ardından Kaymakam Bahadır Güneş ve Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, şehidin ailesine bayrak ve plaket vererek onurlandırdı. Şehit Öksüz ile ilgili slayt sunumunun ardından okul girişinde açılan köşe dua eşliğinde açıldı. Törenin sonunda şehit ailesi tarafından hazırlanan lokma konuklara ve öğrencilere ikram edildi. (DUYGU DİLEK) 


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler