Takip Et

SON DAKİKA

Köprülü keyiften dört köşe

30 Kasım 2015, Pazartesi 18:30

     


Son maçında Kadıköyspor'u 4-1'lik skorla yenen Köprülüspor'da Antrenör Bülent Dönmez, Köprülüspor'un hak ettiği sonuçları almaya başladığını belirtti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın Futbol 1. Amatör Küme 3. Grup'ta son haftalarda iyi bir çıkış yakalayan Köprülüsüpor, başarısını hafta sonunda oynadığı Kadıköyspor karşısında da sürdürdü. İki takımın da ikinci yarıyı 10 kişi tamamladığı karşılaşmada Halit, Bülent, Serdar ve Engin'in golleriyle 4-1'lik skorla yenen Köprülüspor'da keyifler de dört köşe oldu. 8 haftada topladığı 14 puanla zirve yarışında 'ben de varım' diyen Köprülüspor'da Antrenör Bülent Dönmez, yakaladıkları galibiyet serisini sürdürdüklerini belirterek, "Futbol, sonuç odaklı bir oyun. Ne kadar iyi oynarsanız oynayın sonuca yansımadığı sürece bir anlamı da olmuyor. Ancak biz bu şanssızlığımı kırarak, iyi futbolun karşılığı olan puanları da almaya başladık. Kötü başladığımız ligi hedeflediğimiz yerde bitirmek için mücadelemiz sürecek" dedi.

Hafta sonunda zirve yarışındaki en büyük rakipleri Kuyuluspor'la karşılaşacaklarını da hatırlatan Dönmez, Kuyuluspor karşılaşmasından galip ayrılarak, zirveye bir adım daha yaklaşmak istediklerini sözlerine ekledi. (AZİZ ÖZDEN)







 
Son Eklenen Haberler