Takip Et

SON DAKİKA

"Transfer piyasası çok hareketli"

30 Haziran 2017, Cuma 13:19

     


Nazilli Belediyespor Kulübü Başkanı Erdoğan Eker, bazı basın kuruluşlarının yanlış haber yaptığını ve bilgi kirliliğini ortadan kaldırmak için, "Çıkan haberlerdeki futbolcularla ilgilenmiyoruz" açıklamasını yaptı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Nazilli Belediyespor Kulübü Başkanı Erdoğan Eker, "Gökhan Ünal, Hasan Kabze, Mert Nobre gibi futbolcularla ilgilendiğimiz yazılıyor. Bu futbolcularla ilgilenmiyoruz. Fiyatların düşmesini bekliyoruz. Biz Aydınspor 1923'ten kaleci Evren Özyiğit, Kocaeli Birlikspor'dan Emre Balak, eski futbolcumuz Keçiörengücü'nden Bora Yelken ve Fethiyespor'dan Mert Er Estik'i transfer ettik" dedi.

 

"CİDDİ ŞEKİLDE HAZIRLANIYORUZ"

Bu yıl ciddi bir şekilde zirve mücadelesine hazırlandıklarını söyleyen Eker, "Geçmişte yapılan hataları tekrarlamadan menajerimiz, sportif direktörümüz ve transfer komitemizle birlikte ciddi bir çalışma yapıyoruz. Yapılan her transferde teknik direktörümüz Fatih Akyel'in raporu doğrultusunda yapılıyor. Sayın Belediye Başkanı ve Nazilli Belediyespor Onursal Başkanı Haluk Alıcık'ın katkıları da inkar edilemez boyuttadır" dedi.

 

8 EYLÜL'E KADAR SÜRECEK

Transferlerin 8 Eylül'e kadar süreceğini açıklayan Eker, "Taraftarlarımız sabırlı olsun. Fiyatların oturmasını bekliyoruz. Transferde ağır değiliz. Bize yararlı olan futbolcuları almak için ince eleyip, sık dokuyoruz" dedi. (SPOR SERVİSİ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler