Takip Et

SON DAKİKA

"Ahmet Gümüş'ün üyeliğinin silinmesi söz konusu değil"

30 Haziran 2017, Cuma 12:50

     


Aydınspor 1923 Kulübü Başkanı Hidayet Türen, eski kulüp başkanlarından ve kulübün kurucu üyelerinden Ahmet Gümüş'ün kulüpten üyeliğinin silinmesinin söz konu olmadığını belirtti.

Türen yaptığı açıklamada, son iki gündür Aydın spor kamuoyunda ve taraftarların sosyal medya paylaşımlarında eski kulüp başkanı Ahmet Gümüş ve o dönemdeki yöneticilerin isimlerinin silindiği yönünde yorumlar ve tepkiler gösterildiğini anımsattı.

Kendilerinin genel kurul için çalışma yaptıkları bu dönemde bu tür haberlerin maksatlı çıkarıldığı düşüncesinde olduğunu kaydeden Türen, "Bu kulübe emek vermiş Ahmet Gümüş'ün kulüpten üyeliğinin silinmesi kesinlikle söz konusu değildir. Aynı şekilde Ahmet Gümüş dönemindeki bazı isimlerin de üyeliğinin silindiği yönünde çıkan haberler kesinlikle doğru değildir. Bu haberlere kimse itibar etmemelidir" dedi.

 

KULÜBÜN YOLUNU BİLMEYENLERİN ÜYELİKLERİ SİLİNDİ

Türen, kulüp üyelerinden bu güne kadar hiç kulübe uğramamış, kulübün yolunu bilmeyen, kulüple hiç alakası olamayan yılardır tek kuruş aidat ödemeyen bazı isimlerin üyeliklerinin de tüzük gereği silindiğini bunun da yasal çerçeveler sınırında gerçekleştiğini kaydetti. (SUAT DENİZ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler