Takip Et

SON DAKİKA

Aydınlı Nefise Türkiye ikincisi oldu

30 Mart 2017, Perşembe 10:54

     


Türkiye Muay Thai Federasyonu tarafından Şehit Polis Fethi Sekin anısına Antalya'da düzenlenen Türkiye Şampiyonası'nda Aydınlı Nefise Atalay, Türkiye ikincisi oldu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

İzmir'deki hain saldırıda şehit olan Polis Fethi Sekin anısına Antalya’da düzenlenen Muay Thai Şampiyonası'na katılan Aydınlı sporculardan Nefise Atalay, 'Genç Bayanlar' 54 kg kategorisinde ikinci olarak gümüş madalyanın sahibi oldu.

 

Bir kez daha Aydın'ı en iyi şekilde temsil etmenin gururunu yaşadıklarını ifade eden Aydın Kung Fu Spor Kulübü Antrenörü Murat Kaya, “Turnuvanın manevi değeri bizim için çok fazlaydı. Kahraman şehit polisimiz Fethi Sekin adına düzenlenen bu turnuvada yer almaktan ve başarı elde etmekten çok mutluyuz. 17 - 26 Mart 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen turnuvada katılım oldukça yoğundu. Sporcumuz Nefise Atalay, 35 rakibi arasında ikinci olup gümüş madalyaya ulaştı. İlimizi temsil etmemizde bizlerden desteğini hiç eksik etmeyen başta Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker’e ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ederim” dedi. (HAKAN AKIN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler