Takip Et

SON DAKİKA

Aydınlı bayan hakem Dünyanın en iyisi seçildi

29 Kasım 2016, Salı 17:00

     


Kanada’nın Burnaby şehrinde gerçekleştirilen Gençler Tekwondo Dünya Şampiyonasında Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından hakem olarak görevlendirilen Aydınlı Güler Gençtürkoğlu (The Best Female Referee) En İyi Bayan Hakem seçildi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Son olarak Kanada’da düzenlenen Gençler Taekwondo Dünya Şampiyonasında başarılı maçlar yöneten Güler Gençtürkoğlu “Dünyanın En İyi Taekwondo Hakemi” seçilerek başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde Tekwondo Antrenörü olarak görev yapan Güler Gençtürkoğlu spor hayatında daha önce birçok Avrupa ve Türkiye dereceleri elde etti. Nazilli'de başarılı sporcular yetiştiren Güler Gençtürkoğlu, Taekwondo da uluslararası düzenlenen şampiyonalarda hakem olarak görev yapıyor.

“DÜNYANIN EN İYİSİ'NDEN, EN İYİYE TEBRİK"

Olimpiyat, Dünya, Avrupa ve Uluslararası güreş karşılaşmalarında daha önce yıllarca hakemlik yapan Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, 2009 yılında Danimarka’da düzenlenen Dünya Güreş Şampiyonası’ndaki müsabakalarda gösterdiği başarılı yönetim nedeniyle FILA tarafından “Altın Düdük” ödülüne layık görülmüştü. Yaklaşık 23 yıl güreş hakemliği yapan Bekir Çeker Türkiye Güreş Federasyonu Başkanlığına seçilmesinin ardından faal olarak hakemliği zirvede bırakarak, Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı'nda göreve atandı.

İl Müdürü Bekir Çeker, dünyanın en iyi hakemi seçilen Güler Gençtürkoğlu hakkında yaptığı açıklaada “Uluslararası Taekwondo Hakemi ve kurumumuzun Taekwondo Antrenörü Güler Gençtürkoğlu’nu canı gönülden tebrik ediyorum. Yıllar önce bende bu duyguları yaşamıştım. Ülkemize ve Aydın’a kazandırdığı bu başarıdan dolayı teşekkür ediyorum. Aydın ili olarak başarılarımız sadece sporcularımızla sınırlı değildir. Milli takımda görev yapan antrenörlerimiz ve uluslararası şampiyonaları yöneten hakemlerimizle de başarılar elde etmekteyiz” dedi. (KAMİL KAZANKAYA)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler