Takip Et

SON DAKİKA

Tepecik Esnaf, kadroyu bozmadı

29 Temmuz 2015, Çarşamba 10:27

     


Aydın Futbol 1. Amatör Küme’nin yeni ekiplerinden Tepecik Esnafspor’da yönetim, iç transferde 21 oyuncusuyla daha anlaşarak geçen sezon kadrosunu korudu.

Aydın Futbol 2. Amatör Küme’de ikinci olarak 1. Amatör Küme’ye yükselen Tepecik Esnafspor, yeni sezon öncesi Antrenörler Kamil Adıyaman ve Mehmet Şahin ile anlaşmasının ardından ilk transferlerini gerçekleştirdi. İlk olarak iç transfere yönelen Tepecik Esnafspor’da yönetim, Mustafa, Eyüp, Özgür, Şahin Doğan, Şahin Taka, Mert Korkmaz, Mert Türk, Tayfun, Fırat, Savaş, Çağatay, Adem, Hakan, Kerem, İlhan, Murat, Taner, İbrahim, Oğuzhan, Mehmet Can ve Onur ile tekrar anlaşarak, kadrosunu bozmadı.

“NOKTA TRANSFERLER YAPACAĞIZ”

Yeni sezon hedefleri doğrultusunda eski oyuncularıyla tekrar anlaştıklarını belirten Tepecik Esnafspor Başkanı Mustafa Erkin, “Geçen sezon yakaladığımız başarıyı bu sezonda da sürdürmek için kadromuzu bozmadık. Yakaladığımız istikrarı sürdürmek istiyoruz. Gerekli olan bölgelere nokta transferler yapmak için yönetim olarak gerekli çalışmalarımız sürüyor” diye konuştu.

“Transferlerimizi en kısa sürede tamamlayarak, yeni sezona hazır olmak istiyoruz” diyen Erkin, yeni sezon hazırlıklarına Ağustos ayının ikinci haftasında başlayacaklarını bildirdi. (HAKAN TUĞRUL)







 
Son Eklenen Haberler