Takip Et

SON DAKİKA

“Ligin en iddialı takımı olacağız”

29 Haziran 2017, Perşembe 12:00

     


Aydın Futbol 1. Amatör Küme ekiplerinden Kardeşköyspor’un Kulüp Başkanı Hüseyin Alvan, Amatör Süper Lig’e çıkmak için oynanan baraj maçında Tepecik Esnafspor’a uzatma dakikalarında kaybettiklerini hatırlatarak, “Ligin en iddialı takımı biz olacağız” dedi.

Aydın Futbol 1. Amatör Küme ekiplerinden Kardeşköyspor Kulübü Başkanı Hüseyin Alvan geçen sezona yönelik açıklamalarda bulundu. Geçen sezonun kendileri açısından başarılı geçtiğini belirten Alvan, ligin son haftasında 90+5’te yedikleri golle kaçırdıkları şampiyonluk için üzgün olduklarını dile getirdi. Alvan, "Ligin en iddialı takımıyız, yeni sezonda hedefimiz şampiyonluk. Transfer çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

"AYDINSPOR 1923 GÖKSEL HOCA’DAN SONRA TOPARLAYAMADI"

Aydın’ı profesyonel liglerde temsil eden Aydınspor 1923 ve Nazilli Belediyespor’un amatör lig ekipleriyle ilişkilerinin zayıf olduğuna da dikkat çeken Hüseyin Alvan, yakın zamanda her iki kulübün de kendilerinden oyuncu istemediklerini söyledi. Aydınspor 1923’ün geçtiğimiz sezon küme düşmesini değerlendiren Başkan Alvan, teknik direktör Göksel Özdemir’in görevden alınmasının yanlış olduğunu ve Özdemir’in ardından takımın toparlayamadığını ifade etti. (FİLİZ ÖZDEMİR)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler