Takip Et

SON DAKİKA

Ege Koleji filede şampiyon oldu

29 Ocak 2015, Perşembe 11:26

     


Söke Ege Koleji Voleybol takımı, Bölgesel Ligde Aydın Büyük Şehir Belediyespor’ ile oynadığı son maçını da kazanarak, Aydın grubu birincisi oldu. Ege Koleji, 13-14-15 Şubat’ta oynanacak olan 3. lig terfi maçlarında Aydın’ı temsil edecek.

Final maçına deplasmanda oynayan Söke Ege Koleji, kaptan Kadriye, Tutku, Elif, Pınar, Gökçe, Beste, Asuman, Yeliz, Aylın, Aleyna, liberolar Büşra ve Dicle'den oluşan kadrosuyla sahada yer aldı. İlk sete fırtına gibi giren Ege Koleji, seti zorlanmadan 25-15 aldı. İkinci sette rakibin servislerini karşılamakta güçlük çeken Ege Koleji, bir ara 9 sayı geri düşmesine rağmen 2. seti 27-25 aldı. Son set de baştan sona zevkli ve çekişmeli geçti. Ege Koleji, zor geçen seti 25-21 alarak, maçı 3-0 net skorla kazanmasını bildi.

Maçtan sonra sevinç yumağı halinde şampiyonluğu kutlayan Söke Ege Kolejispor Takımı Koçu Mutlu Yıldırım, şunları söyledi:

''Çok çekişmeli ve zevkli geçen bir final maçı oldu. Aydın Büyük Şehir Belediyespor’u mücadelesinden dolayı kutlarım. Özellikle son 2 set çok çekişmeli idi. İlk sette ise biz çok iyi mücadele ettik. Takım oyununun tüm gereklerini yerine getiren oyuncularımı kutluyorum. 6 yıldır birlikte çalıştığım takım her oyuncum birbirini artık ezberledi. Alt yapılarda yakaladığımız başarıları artık üst liglere taşımak istiyoruz. Tek hedefimiz var, o da 3. lige çıkmak. 15 Şubat’ta 3. lig terfi maçlarından da şampiyonlukla ayrılarak, önümüzdeki sezon Aydın ve Söke’yi 3 ligde temsil etmek istiyoruz. Bizi maçlarımızda yalnız bırakmayan taraftarımıza , İlçe spor müdürümüz Ahmet Turan Beye ve Sponsorumuz Söke Ege Koleji yönetimine teşekkür ediyorum.’’ (NECATİ MALDAR)







 
Son Eklenen Haberler