Takip Et

SON DAKİKA

Didim Belediyespor, Yeni Çan'a hazırlanıyor

29 Ocak 2015, Perşembe 13:46

     


Bölgesel Amatör Lig 8. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Didim Belediyespor, Yeni Çanspor hazırlıklarını sürdürüyor.

Ligde aldığı başarılı sonuçlarla tek namağlup takım olarak şampiyonluk mücadelesi veren ve zirvedeki Manisa Büyükşehir Belediyespor'un 3 puan gerisinde kalarak ligde ikinci sırada bulunan Didim Belediyespor, bu hafta deplasmanda oynayacağı Yeni Çanspor maçı için hazırlıklarını sürdürüyor. Didim Atatürk Stadı'nda yapılan idmanda oyuncular sahada dayanıklılık çalışmaları yaptıktan sonra taktik antrenman gerçekleştirildi ve çift kale maç oynandı.

Didim Belediyespor Antrenörü Ayhan Yıldız, ligde başarılı olduklarını belirterek, "Oyun anlayışımızdan ve futbolcularımızdan memnunum. Bugüne kadarki oynadığımız maçlarda başarılı sonuçlar elde ettik. Aldığımız beraberlikler ile 7 beraberliğimiz oldu. Bu karşılaşmalardan 3 puanla ayrılabilirdik. Ama yenilgimizin olmaması sevindirici. Geçen hafta evimizde oynadığımız Erdekspor karşılaşmasından 2-0'lık galibiyetle 3 puanla ayrıldık. Bu hafta Çanakkale deplasmanında oynayacağımız Yeni Çanspor karşılaşmasından da mutlak galibiyet hedefliyoruz" dedi.

"İKİ HAFTA DEPLASMANDA OYNAYACAĞIZ"

İki hafta üst üste deplasmanda oynayacaklarını hatırlatan Yıldız, "Önümüzdeki hafta ise zirvede bulunan Manisa Büyükşehir Belediyespor'a deplasmanda konuk olacağız. Bu maçta bizim için şampiyonluk yolundaki çok önemli bir karşılaşma. Bu haftaki Yeni Çanspor karşılaşmasından 3 puanla evimize dönüp, Manisa Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasına en iyi şekilde hazırlanacağız" diye konuştu.

Yeni Çanspor hazırlıklarını sürdüren mavi-beyazlılarda geçen hafta oynanan Erdekspor maçında sakatlanan Burçin Görgen, takımdan ayrı çalıştı. Didim Belediyesporlu futbolcular, yarın Çanakkale'nin Çan İlçesi'ne giderek burada kampa girecek. (EDİZ VERDİOĞLU)







 
Son Eklenen Haberler