Takip Et

SON DAKİKA

Özdemir: Kaçan 2 puana üzüldük

28 Kasım 2016, Pazartesi 14:40

     


Trabzon deplasmanından 1-1'lik skorla 1 puan alan Aydınspor 1923'te Teknik Dİrektör Göksel Özdemir, "Kazanılan 1 puana sevinemedik, kaçan 2 puan bizi üzdü" dedi.

 (FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden AYdınspor 1923, geçen hafta sonunda 1461 Trabzon ile deplasmanda 1-1'lik skorla sahadan 1 puan ile ayrıldı. Siyah-beyazlı ekip, kazanılan 1 puanın yanı sıra kaçan 2 puana üzülüyor. Mücadelede daha fazla pozisyon ürettiklerini, 1-0 üstünlüğü yakaladıktan sonra 2. ve 3. gol fırsatlarını değerlendiremediklerini söyleyen Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Göksel Özdemir, maçın hakeminin de karşılaşmayı negatif yönde etkilediğini dile getirdi. Verilen iki penaltının yanı sıra hakemin kötü yönetimine de değinen teknik patron Özdemir, "Maçın hakemi biz 1-0 öne geçtikten sonra haklarını rakip takıma kullandı. 2 penaltı kararı verdi. Daha da olsa üçüncü ve dördüncü penaltı kararları da verebilirdi. Hakemler konusunda pek fazla konuşan biri değilim ancak hakemin iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum. Penaltıdan sonra gardımızı düşürdü. Sahadan 1 puanla ayrıldık ancak kaçan 2 puana gerçekten üzüldük. Ligde evimizde oynayacağımız Menemen karşılaşmasından 3 puanla ayrılarak bunu telafi edeceğiz" dedi.

KUPA YOLCULUĞU BAŞLADI

Öte yandan Ziraat Türkiye Kupası G Grubu'nda mücadele eden Aydınspor 1923, kupanın ilk maçında deplasmanda PTT 1. Lig ekiplerinden Ümraniyespor ile karşı karşıya gelecek. Bugün İstanbul'a yola çıkan siyah-beyazlı kafile, hazırlıkların ardından yarınki maç saatini bekleyecek. Salı günü saat 14.30'da başlayacak olan zorlu mücadele A Spor'dan canlı yayınlanacak.

"İYİ BAŞLAMAK İSTİYORUZ"

Kupada ilk karşılaşmasına yarın çıkacak olan Aydınspor 1923, Ümraniyespor karşısında kadrosunda değişiklikler yapacak. Teknik Direktör Göksel Özdemir 5 yada 6 isimde rotasyona gideceğini söylerken kadrosunda bulundurduğu genç isimlerin yanı sıra altyapıdan da sürpriz isimleri kadroya alacağı öğrenildi. Kaleci Timur, Canberk, Veysi, Yusuf ve Anılcan'ı kadroya alan Özdemir'in, bu isimlere karşılaşmada forma şansı vermesi bekleniyor. Ziraat Türkiye Kupası'na iyi başlamak istediklerini söyleyen Özdemir, "Aydın'ımızı en iyi şekilde temsil edeceğiz. Zorlu bir rakip ile oynayacağız ancak kupa'ya iyi başlamak istiyoruz" ifadelerini kullandı. (KAMİL KAZANKAYA)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 







 
Son Eklenen Haberler