Takip Et

SON DAKİKA

Nazilli mutsuz

28 Kasım 2016, Pazartesi 14:06

     


Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta lig sonuncusu Ofspor'a sahasında 3-1 mağlup olan Nazilli Belediyespor'da mutsuzluk hakim.

 (FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Nazilli'de 6 maç aradan sonra gol atan Ofspor, 9 maç sonra puan aldı ve bu sezon ilk defa deplasmanda 3 gol atma başarısı gösterdi. Altığı galibiyetle de averajla son sıradan kurtularak bir basamak yukarı çıktı. Nazilli Belediyespor ise 5 maçlık yenilmezlik serisini sonlandırdı ve ligdeki 5'inci mağlubiyetini aldı. Beraberlik sayısı ve mağlubiyet sayısı galibiyetinden fazla olan Nazilli Belediyespor, bu hafta oynayacağı Kocaeli Birlik hazırlıklarına başladı.

TARAFTARDAN ÖZÜR

Siyah-Beyazlılarda Kulüp Başkanı Murat Kaplan, alınan kötü sonuçlardan dolayı tüm taraftarlardan özür diledi. Kaplan, "50. yılda hedefimiz şampiyonluk diye çıktığımız doğrultuda kötü sonuçlar aldık. Bu takımın artık kaybetme lüksü yok. Kaybetmemeyi öğrenmek gerekiyor. 5 maçtır kaybetmiyorduk. Ancak rakip bizden daha istekli oynadı. Nazilli Belediyespor'un en kısa sürede toparlanarak bize yakışan futbolu oynaması gerekiyor" dedi.

ERTEM'LE İLK MAĞLUBİYET

22 Ekim'de oynanan Zonguldak Kömürspor maçı mağlubiyeti sonrası teknik direktör Cüneyt Biçer'in yerine getirilen Ahmet Kazım Ertem'le çıktığı maçlarda 3 beraberlik 2 galibiyet alan Naz-Naz, Ofspor'a mağlup olarak teknik direktör Ahmet Kazım Ertem ile ilk mağlubiyetini aldı. (ARİF YILMAZOĞLU)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler