Takip Et

SON DAKİKA

Kasapoğlu: Talihsizlikler yakamızı bırakmadı

28 Kasım 2016, Pazartesi 15:10

     


Çıktığı ilk maçından beraberlikle ayrılan Kuşadası Esnafspor'un antrenörü Güven Kasapoğlu, Tuğlaspor maçının ardından değerlendirmelerde bulundu. Takımla çok fazla çalışma fırsatı bulamadığını ifade eden Kasapoğlu, farkla galip gelebilecekleri maçtan beraberlikle ayrılmalarına üzüldüğünü belirtti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Üst üste alınan kötü sonuçlar nedeniyle görevinden ayrılan Uğur Okutan'ın ardından Kuşadası Esnafspor'un başına geçen Antrenör Güven Kasapoğlu, Tuğlaspor maçını değerlendirdi. 8 ve 11'inci dakikalarda iki toplarının direkten dönmesiyle takımda moral açısından bir düşüş oluştuğunu ifade eden Antrenör Kasapoğlu, maçın ikinci yarısında tribüne gönderilmesiyle de takımın toparlanmakta zorluk çektiğini ifade etti. En az 4 gol atabilecekleri maçtan beraberlikle ayrılmanın üzücü olduğunu ifade eden Kasapoğlu, "Takımla 3 idmana çıkma fırsatım oldu. Kendine güveninin kaybeden takımı bu maça hazırlamak için çok uğraştım. Fakat maç esnasında üst üste gelen talihsizliklerden dolayı takım kopmalar yaşadı. Durum böyle olunca da galip geleceğimiz bir maçtan beraberlikle ayrıldık" dedi.

"TRİBÜNE GÖNDERİLMEM TAKIMI OLUMSUZ ETKİLEDİ"

Sahaya giriş kartının olmamasından dolayı tribüne gönderildiğini ifade eden Güven Kasapoğlu, "Talihsiz bir şekilde maçın ikinci yarısında maçı tribünden takip etmek zorunda kaldım. Antrenör olarak ben de tribüne gidince takım fazlasıyla adaptasyon sorunu yaşadı. Ama ilerleyen süreçte bunların üstesinden gelerek Kuşadası Esnafspor'u hak ettiği yerlere getireceğimizi düşünüyorum" diye konuştu. (MEHMET ÇALIK)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler