Takip Et

SON DAKİKA

Eski antrenörüne rakip oldu

28 Kasım 2016, Pazartesi 19:10

     


Pazar günü oynanan İncirliova Belediyespor ile Merkez Yeniköyspor’un mücadelesi, antrenörler Adalet Duman ve Şakir Konyalı için ayrı bir anlam taşıdı. Uzun yıllar antrenör Duman’ın öğrencisi olarak İncirliova Belediyespor forması giyen Konyalı, bu kez Duman’ın karşısına rakip antrenör olarak çıktı.

Aydın Amatör Süper Lig’de mücadele eden İncirliova Belediyespor, pazar günü sahasında Merkez Yeniköyspor’u konuk etti. Ev sahibi ekibin antrenörü Adalet Duman ile konuk ekibin antrenörü Şakir Konyalı, maçtan önce bir araya gelerek eski günleri yad etti. İncirliova Belediyespor’un Amatör Süper Lig'de mücadele ettiği 2009 yılında takımın antrenörü olan Adalet Duman döneminde kaptanlık yapan orta saha oyuncusu Şakir Konyalı, bu kez eski hocası Duman’ın karşısına rakip antrenör olarak çıktı.

UNUTULMAYAN MAÇ

İncirliova’nın ve İncirliova Belediyespor’un kendisinde farklı anlamlar taşıdığını ve farklı duygular yaşattığını kaydeden antrenör Konyalı, “İncirliova bizim takımımız. Bu takımı seviyoruz. Burada her şeyden önce eski dostluklar var. İncirliova Belediyespor’da oynadığım dönemde Adalet Duman benim hocamdı. Takım kaptanı bendim. İncirliova Belediyespor’da oynadığım dönemde unutamadığım bir anım var. Şimdiki Kuşadası Esnafspor, o zaman Yıldız Fenerspor’du. Çok para harcayıp şampiyonluğa oynuyorlardı, sahamızda konuk ettik. O zamanlar herkes bize, ‘Kümeye düşer’ veya ‘Cepte keklik’ gözüyle bakıyordu. Maçı 2-1 kazandık. O maçta bir gol ve bir asist yapmıştım. Bu maçı hiç unutamıyorum” dedi.

Antrenör Duman da Konyalı’nın başarılı bir futbolcu olduğundan ve başarılı bir antrenörlüğe doğru yol aldığından söz etti.

İki antrenörün birbirlerine başarı dilediği mücadeleyi, İncirliova Belediyespor 3-1'lik skorla kazanmıştı. (GÖKHAN DÜZYOL)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler