Takip Et

SON DAKİKA

"Bütçemize göre takım kurduk"

28 Haziran 2017, Çarşamba 18:30

     


Kuşadasıspor'un yeni teknik direktörü Göksel Özdemir, tvDEN'in Spor Saati programına konuk oldu. Kuşadasıspor'u konuşan Göksel Özdemir, "Bütçemize göre takım kurduk" dedi.

Kuşadasıspor'un takım ruhuna göre oyuncular transfer ettiğini söyleyen Kuşadasıspor Teknik Direktörü Göksel Özdemir, son olarak Sökespor'dan Mehmet Ali Moğul ile Kaan Bartu Büyükyıldırım'ı ve Çiğli Belediyespor'dan Hakan Pekserbes'i transfer ettiklerini açıkladı.

FİLDİŞİ SAHİLİ'NDEN FORVET MÜJDESİ VERDİ

Batı Afrika ülkelerinden Fildişi Sahili'nden 21 yaşında genç bir forvet ile anlaştıklarını açıklayan Göksel Özdemir, ilerleyen süreçte vize işlemlerinin tamamlanıp, oturma izni alındıktan sonra futbolcuyu tanıtacaklarını söyledi.

"REKABET OLUŞACAKTIR"

İç transferde yetenekli oyuncularımızla anlaştık diyen Özdemir, "Transfer ettiğimiz oyuncularla, iç transferde anlaştığımız oyuncular arasında belki de rekabet oluşacak. İç transferde güvendiğimiz futbolcular var. Bu bizi mutlu ediyor. Kuşadasıspor olarak az bütçeyle zirveye nasıl oynanacağını göstereceğiz" dedi.

"YETENEKLERİ GENÇLERİ BİZE ÖNERSİNLER"

Statü gereği Bölgesel Amatör Lig'de 2000 doğumlu çocuğu ilk 18'de kadroya yazması gerektiğini açıklayan Özdemir, tvDEN'den Aydın'ın spor camiasına seslendi. Özdemir, "Genç futbolcu arkadaşlarımız varsa, gözden kaçırdığımız gençler varsa. Amatör takımlarda olabilir, akademi liglerinde olabilir. Bu futbolcu arkadaşlarımızı bize önersinler. Belki de sürekli ilk 11'de oynayabilecek yetenekli gençler bulabileceğiz bu şekilde. Aydın'ın spor adamlarına sesleniyorum. Yetenekli gençleri bize yönlendirin" dedi.

"YABANCILAR DAHA AZ ÜCRET ALIYOR"

Türk futbolcuların, yabancılardan daha fazla ücret aldığını söyleyen Özdemir, "Azerbeycan'dan 2 tane futbolcumuz var, şimdi de Fildişi'nden bir futbolcumuz gelecek. Türkiye'ye ilk defa gelen yabancı futbolcular, Türk futbolculardan daha az ücret karşılığında oynuyorlar. Bölgesel Amatör Lig'de çok yüksek paralar dönüyor. Profesyonel futbolcular da bu ligi emeklilik ligi olarak görüyor. Profesyonel futbol hayatından sonra 2-3 sene de Bölgesel Amatör Lig'de para kazanırım diyor" dedi.

"GENÇ OYUNCULAR PEŞİNDEYİZ"

Kuşadasıspor'a menajerler aracılığıyla yabancı futbolcu önerildiğini söyleyen Özdemir, "Son olarak bize Trabzonspor'dan tanıdığımız Zokora önerildi. Bu adamları ne yapacağız biz. Bize genç futbolcular lazım. Daha önceki yıllarda Yattara sesleri çıkmıştı. Bize böyle adamlar değil, genç futbolcular lazım" dedi.

"STATÜ GÖZDEN GEÇİRİLMELİ"

Bölgesel Amatör Lig'in şu anki statüsünü doğru bulmadığını ve gözden geçirilmesi gerektiğini dile getiren Özdemir, "BAL statüsü gözden geçirilmeli. Şu anki statüye göre 3 il takımı da ilk üç sırayı alsa, üçüncü olan takım küme düşüyor. Şampiyon olan takım direk olarak 3. Lig'e yükselemiyor. Nasıl bir statü uygulanır bilmiyorum ama şahsi fikrim olarak şampiyon olan takımlar direk çıkmalı ve ligi ikinci sırada bitiren takımların da bir şansı olmalı. Çok yüksek yatırımlar yapılıyor ama şampiyon olan takım bile 3. Lig'e çıkamıyor, profesyonel olamıyor. Sezonun emeği bir anda yok oluyor. Bu böyle olmamalı" dedi. (SPOR SERVİSİ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler