Takip Et

SON DAKİKA

“Böyle bir şey söylediysem bu şerefsizliktir"

28 Haziran 2017, Çarşamba 15:50

     


TvDEN’de Spor Saati programına katılan Aydınspor 1923’ün eski teknik direktörü Göksel Özdemir canlı yayında Suat Deniz’in konuğu oldu. Özdemir geçtiğimiz sezonu değerlendirirken, Aydınspor 1923 yönetiminin kendisiyle ilgili iddialarına da yanıt verdi.

 

Bölgesel Amatör Lig takımlarından Kuşadasıspor’la anlaşan Aydınspor 1923’ün eski teknik direktörü Göksel Özdemir tvDEN’de dün akşam Spor Saati programına katılarak canlı yayında Suat Deniz’in konuğu oldu. Göksel Özdemir Aydınspor 1923 yönetiminin kendisine yönelik eleştirilerine yanıt verirken, kongre sürecini ve Kuşadasıpor’un yeni sezon hazırlıkları hakkında açıklamalarda bulundu. Yönetimin “Takım başında hoca yokken bile Göksel Hoca döneminden daha iyi oynadı” şeklindeki iddialarına “Daha iyi oynasaydı daha çok puan alması gerekirdi” şeklinde yanıtlayan Özdemir “Üzüntüyle ve haksızlığa uğramanın verdiği duygularla açıklama yaptım. Beni yanlış anladılar. Hepsi işlerinde başarılı insanlar. Ben ‘Herkes bildiği işi yapsın’ dedim. Kimseyi aşağılayacak bir şey demedim ama kulüp yönetmek farklı bir şey. Kulübü spordan anlayan kişiler yönetmeli demek istedim”

 

BUNU SÖYLEMEK ŞEREFSİZLİKTİR

Göksel Özdemir yönetim tarafından ortaya atılan yardımcılarına prim verilmemesi yalnızca kendisine prim verilmesini istediği yönündeki iddialara ise sert bir üslupla reddetti. “Böyle bir şey söylediysem bu şerefsizliktir” diyen Özdemir . Antalya maçının primi 5 bin TL idi. Kulüp bu parayı ödemekte zorlanıyordu. Yönetim, yardımcılarım prim ödemek zorunda olmadıklarını söyledi. Ben de ‘Bu geleneksel bir şeydir. Teknik direktörle konuşurken prim konuşulmaz. ama hocalara ödenir. Ekibimle baştan bunları konuşsaydınız’ dedim ifadelerini kullandı.

 

İDDİALARA YANIT VERDİ

Göksel Özdemir Ortaca Belediyespor’dan eski oyuncusu Sercan Akarsu’yu 80 bin TL ‘ye Aydınspor’a aldırmaya çalıştığı iddiasına da açıklama getirdi. Sözkonusu oyuncuyla ilgili kulüp yöneticileri Hidayet Türen, Dursun Çalık, Fevzi Subaşı, İbrahim Gürdal ve Yüksel Macaroğlu’nun olduğu bir ortamda Sercan’dan bahsettiğini dile getiren Özdemir, Ortaca Belediyespor’dan 15 bin Tl aldığını söyledi. İbrahim Gürdal oyucuyla 80 bin TL üzerinden sözleşme yapılmasını istedi. Yüksel Macaroğlu ise itiraz ederek 25-30 bin TL’lik sözleşme yapalım” dedi.

 

KUŞADASISPOR İSTEMEZSE DÖNEBİLİRİM

Aydınspor 1923’ün 3 Temmuz pazartesi günü yapılacak kongresiyle ilgili değerlendirmede bulunan Özdemir ligin 26 Ağustos’ta başlayacağını hatırlatarak “Yeni adayları cesaretlerinden ötürü kutluyorum. Kulübün çok borcu var. Transfer yasağı var. İnşallah projeleri daha iyi olan kazanır” dedi. Önümüzdeki sezon teklif gelmesi halinde Aydınspor 1923’e dönüp dönmeyeceği sorulan Özdemir “Ben şu an Kuşadasıspor’un hocasıyım. Kuşadasıspor birgün beni istemezse Aydınspor’u çalıştırmak beni onurlandırır” sözleriyle açık kapı bıraktı. Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı’nın şehir içerisinde bir otoparkı kulübe verdiğini hatırlatan Özdemir “Başkanımızın başka destekleri de olabilir. Aydın’da bir takımı daha profesyonel lige çıkarmak istiyoruz” dedi. (FİLİZ ÖZDEMİR)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 







 
Son Eklenen Haberler