Takip Et

SON DAKİKA

Söke Gençlerbirliği şampiyonluk kupasını aldı

28 Ocak 2023, Cumartesi 18:49

     


U-14 Ligi 5.Grupta şampiyonluğunu geçtiğimiz hafta ilan eden Söke Gençlerbirliği şampiyonluk kupasını ligin bitimine bir hafta kala Sökespor maçı öncesi aldı.

Söke Yan Sahada düzenlenen kupa ve madalya törenine Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Hasip Arıkan, ASKF Yönetim Kurulu ve Söke Belediye Meclisi Üyesi Fuat Evren Gül,önceki dönem ASKF Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Üzüm,Söke Gençlerbirliği Kulübü Kurucu başkanı Şakir Gülmez,Kulüp Başkanı Seran Apaydın,teknik kadro ve veliler katıldı.

Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Hasip Arıkan kupa töreninde yaptığı konuşmada şampiyon ekibi tebrik ederek Türkiye Şampiyonası öncesi Aydın Play Off maçlarında başarı diledi.

Aydın ASKF Yönetim Kurulu Üyesi ve Belediye Meclis Üyesi Fuat Evren Gül de yaptığı konuşmada şampiyon ekibi kutlayarak ”Yıllarca futbol oynamış ve şampiyonluk sevinci yaşamış biri olarak bugün yaşadığınız heyecan ve duyguları çok iyi biliyorum.İnşallah bu başarınız Aydın'da sınırlı kalmaz,Türkiye şampiyonasında Aydınımızı temsil edersiniz” dedi.

Şampiyonluk kupa ve madalyasını alan Gençlerbirliği futbolcuları şampiyonluk kupası ile fotoğraf çektirerek bu anı ölümsüzleştirdiler. (NECATİ MALDAR/DENGE AJANS)







 
Son Eklenen Haberler