Takip Et

SON DAKİKA

Çine, Uşak'ı Tire'de devirmek istiyor

27 Kasım 2016, Pazar 06:54

     


Bölgesel Amatör Lig 8. Grup'ta mücadele eden Çine Madranspor, saha kapama cezası nedeniyle Uşak Utaşspor’u bugün İzmir Tire’de ağırlayacak. Teknik Direktör Ersin Merdin ile yeni bir sayfa açan Çine Madranspor, Uşak Utaşspor’u yenerek ligdeki ilk galibiyetini almak istiyor.

Çine Madranspor Teknik Direktörü Ersin Merdin, Uşak Utaşspor maçına, hem zihinsel hem de fiziksel olarak iyi hazırlandıklarını söyledi. Hafta içinde futbolcularına her şeyin bitmediğini, bir başlangıç yapabileceklerini, bunun zor ama imkansız olmadığını anlattıklarını söyleyen Teknik Direktör Ersin Merdin, “İnşallah iyi bir mücadele ile özlemini duyduğumuz 3 puana ulaşmak istiyoruz. Maça iyi hazırlandık. Ligde çok kritik durumdayız. Ama hiçbir şey henüz bitmiş değil. Sonuna kadar mücadele edeceğiz. Uşak Utaşspor’u da yenecek gücümüz var. Çine Madranspor büyük bir camia” dedi.

Çine Yüksel Yalova Stadı'nda oynanması gereken Çine Madranspor, Uşak Utaşspor arasındaki karşılaşma, Çine Madranspor’un saha kapama cezası nedeniyle İzmir Tire Şehir Stadı'nda oynanacak. Maç bugün saat 14.00’te başlayacak. (OSMAN YURTTAŞ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler